Events

Urmeaza
În dialog cu Miroslava Metleaeva: despre romanul inedit „Evreii”, scris de Nicolae Esinencu în anii șaptezeci ai secolului trecut, care a reluat tabloul concret al destinelor prin subiectul tratat, prin structura, prin scopul nedisimulat, a făcut tabloul unic.
Finalizat
În dialog cu poetul, prozatorul, publicistul și eseistul Ianoș Țurcanu despre Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent, la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu”.
Finalizat
Un dialog captivant și cognitiv, cu poetul Botnaru Virgil despre Antologia genezei Poeziei noastre, pentru a descoperi diversitatea poeziilor și tainele lor.
Finalizat
În dialog cu scriitorul Leonid Popescu. Evenimentul va avea loc online pe pagina de facebook a Bibliotecii „O. Ghibu”. Invităm toți doritorii să descopere scriitorul și cărțile sale.
Finalizat
În dialog cu poetul Leo Bordeianu, discutând tendințele poeziilor de atmosferă cu proiecţii uşor existenţiale.
Întâlnire cu poetul, prozatorul, dramaturgul și publicistul Dumitru Crudu.
Finalizat
În dialog cu scriitorul Nicolae Dabija, vom vorbi despre tendințele și actualitățile contemporane în literatură.
Finalizat
În dialog cu scriitoarea Viorica Covalschi, vom vorbi despre poveste care are la bază simbolistica legendei despre întemeierea Țării Moldovei.
Finalizat
În dialog cu dramaturgul Valeriu Țurcanu. Vom discuta despre istoria Marelui Voievod relatată în romanul "Ștefan cel Mare Întoarcerea".
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu