Events

Finalizat
În cadrul activității participanții se vor familiariza cu potențialele situații de risc, pericol și cu acțiunile pe care trebuie să le întrepridă pentru a se proteja.
Finalizat
Este o provocare, dar și o experiență valoroasă audierea lecturii din textul scris de Kate Messner.
Finalizat
O poveste plină de învățăminte, care îi învață pe copii ce înseamnă prietenia și bunătatea.
Finalizat
Citire fragmentară din cartea „UF! Ghid de convețuire a fraților și surorilor mai mici”, în lectura Nadejdei Gogu, psiholog.
Finalizat
Programul „Povești de la Matilda” continuă cu „Povestea degetelor unite”, de Natalia Ciub. Receptarea textului va fi însoțit de explorare, ghidare și interpretare creativă.
Finalizat
Atelierul de creație reprezintă o activitate educativ-recreativă pentru stimularea imaginației având la dispoziție diverse materiale.
Finalizat
Ora de lectură vă propune planul de explorare a valorilor textului prin citire, descoperire și interpretare.
Finalizat
Discuția tematică „Dragobete, sărbătoarea dragostei moștenită din strămoși” scoate în evidență valoarea tradițiilor și obiceiurilor românești. 
Finalizat
Copiii își vor dezvolta competențele digitale prin crearea felicitărilor în platforma Canva. Produsele realizate vor servi mici surprize pentru cei dragi de Ziua Dragobetelor
Finalizat
Iarna este unul dintre cele mai îndrăgite anotimpuri de toţi copiii. Această povestioară relatează despre feeria iernii: primii fulgi, săniuşul, vacanţele de iarnă și tradiţiile din moşi-strămoşi.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu