Events

Urmeaza
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului „Făurașii”. Activitatea continuă cu confecționarea cocorilor din hârtie colorată.
Finalizat
Un master-class de încondeiere a ouălor de Paști, susținut de Tatiana Miroșnicenco, conducător de cerc „Arta plastică”, Centrul de Creaţie a copiilor „Ghiocel”.
Finalizat
Atelierul de creație „Făurașii” te îndeamnă șă explorezi domeniul vast al artei și creativității.
Finalizat
În cadrul alelierului de creație participanții vor învăța să confecționeze o felicitare de Paști pentru bunici, prin aplicații digitale. Evenimentul este organizat de CA Eminescu și studenții Universității Tehnice a Moldovei. Participă elevii LT Traian și Școala-Grădiniță nr. 90.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului „Făurașii”. Activitatea continuă cu confecționarea buburuzei din hârtie colorată.
Finalizat
Activitatea va contribui la formarea abilităților și deprinderilor de lucru manual folosind hârtia colorată și alte materiale creative.
Finalizat
În cadrul acestei activități copiii vor confecționa un evantai din hârtie colorată și vor afla informații utile despre istoria evantaiului.
Finalizat
Copiii vor realiza cu ajutorul hârtiei colorate felicitări deosebite pentru mame, un cadou excelent de Ziua Mamei.
Finalizat
Atelierul de creație reprezintă o activitate educativ-recreativă pentru stimularea imaginației având la dispoziție diverse materiale.
Finalizat
Copiii vor confecționa mărțișoare din hârtie colorată pentru decor sau în calitate de prezent unei persoanei dragi.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu