Events

Finalizat
În cadrul activității copiii vor afla detalii despre modul în care putem confecționa chiar la domiciliu o mască de protecție personalizată pe timp de pandemie.
Finalizat
Discuția tematică „Cercetările științifice ale lui Louis Pasteur” va prezenta elementele-componente referitoare la descoperirile majore în domeniul microbiologiei.
Finalizat
În dialog cu Marcel Manole, medic de familie: despre utilizarea corectă a măștii pe timp de pandemie, despre măsurile de protecție la nivel individual și comunitar.
Finalizat
Discuția tematică despre modalitățile de combatere a stresului în perioada pandemică îi va determina pe participanți să ducă un mod de viață sănătos.
Finalizat
Беседа предназначена для юношества. Она посвящена наиболее востребованным в наши дни медицинским профессиям.
Finalizat
Formarea comportamentelor specifice stilului de viață sănătos se realizează prin educație și lectură, contextual, prin promovare în cadrul mediului comunitar.
Finalizat
Беседа предназначена для молодых людей, желающих продолжить образование после гимназии и определиться в жизни.
Finalizat
Activitatea se va axa pe prezentartea normelor sanitar-igienice și protejarea stării de sănătate. Lecția publică va fi susținută de către Elena- Casian Popa, Centrul de sănătate prietenos tinerilor „Amigos”, sectorul Buiucani.
Finalizat
Sportul este o activitate care poate influența stilul de viată, sănătatea sau personalitatea unui om. Într-un corp sănătos – o minte sănătoasă! Așadar, pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare în fiecare zi!
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu