Events

Finalizat
Întâlnire online dedicată sărbătorilor pascale. Invitați: preotul Viorel Cojocaru de la Biserica "SF. Apostoli Petru și Pavel" și poeta Nina Josu. În cadrul activității se va discuta despre importanța marelor repere spirituale marcate primăvara.
Finalizat
Lansarea volumului „Gustul zâmbetului. Antologie de satiră și umor”, antologatori Ion Diviza, Gheorghe Postolache, Victor Prohin, reprezintă o modalitate de reflecție la tematica umoristică. Volumul include epigrame, parodii, aforisme și proză scurtă din 1945 încoace.
Finalizat
Invităm doritorii la lansarea unei antologii de creații literare cu parfum de copilărie, cu recunoștință și dor de MAMA.
Finalizat
Recital de poezie dedicat marelui poet Grigore Vieru. Activitatea se va desfășura în parteneriat cu CCC „Convorbitorul”.
Finalizat
Lecția publică despre importanța operei eminesciene în dezvoltarea literaturii românești și universale va fi prezentată de scriitorul Nicolae Dabija.
Finalizat
Printre creațiile lirice ale scriitorului Ion Anton sunt și poeziile, recitate expresiv în cadrul activității.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Program cultural - artistic în aer liber/spațiu deschis în Scuarul Centrului Academic Internațional Eminescu, dedicat sărbătorii naționale Limba Noastră.
Finalizat
Un colaj de poezie tematică prezentată artistic va explora frumoasa lume a creației și exprimării corecte.
Finalizat
Читатель филиала „Леся Украинка” Мирча Бевзюк читает стихотворение Василе Александри „Secerișul'”.
Finalizat
Audierea lucturii „Concertul în luncă”constituie un bun prilej de a explora valențele lirismului alecsandrian..
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu