Events

Urmeaza
În dialog cu Miroslava Metleaeva: despre romanul inedit „Evreii”, scris de Nicolae Esinencu în anii șaptezeci ai secolului trecut, care a reluat tabloul concret al destinelor prin subiectul tratat, prin structura, prin scopul nedisimulat, a făcut tabloul unic.
Finalizat
Întâlnirea cu scriitoarea Alina Trofim va descoperi minunatul univers al copilăriei cu ajutorul poeziilor care relevă lumea literelor și a cunoștințelor.
Finalizat
Manifestare omagială cu ocazia aniversării a 132 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu. În cadrul evenimentului vor fi lansate mai multe ediții noi precum: „Mihai Eminescu - dorul de absolut”; „ Lumea valorilor și noi, postmodernii”, autor Mihai Cimpoi; „Transcendența”, autor Ana Sîrbu.
Finalizat
În cadrul evenimentului vor fi lansate două antologii de poezie și proză semnate de scriitoarea Ana Onică: „Mama mea- icoană sfăntă” „Tatal meu - eroul meu” . Vă invităm să descopriți noi creații literare cu parfum de copilărie, cu recunoștință și dor de părinți.
Elevii LT „D. Aligheri”, clasa III-a „B”, vor afla informații interesante despre cărți.
Finalizat
Discuție tematică cu genericul „Biblioteca în culise ”, despre istoria apariției bibliotecilor din lume și a celor mai neobișnuite cărți.
Vizită ghidată „Cine duce-n mâini o carte e un om și jumătate” cu copiii de la Grădinița nr. 196, grupa „Spiridușii”, educator Maria Malic.
Captivante și profunde sunt poeziile scriitorului Ianoș Țurcanu.
Finalizat
Vizită ghidată „Călătorie în Regatul Cărții” împreună cu elevii din Liceul Teoretic „Dante Aligheri”, clasa III-a „C”, învățătoare Liuba Paiu.
Finalizat
„Trandafirii din Mexic” este o carte despre străduință, putere interioară, rezistență și răbdare în fața încercărilor vieții.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu