Events

Urmeaza
În cadrul activității vor fi prezentate publicații ce fac referință la conflictul de pe Nistru.
Urmeaza
Prezentarea volumului „Chemat la datorie”, de Ștefan Otean este un moment important pentru a descoperi noi date și informații istorice.
In desfasurare
Este o provocare, dar și o experiență valoroasă audierea lecturii din textul scris de Oscar Wilde.
Urmeaza
Activitatea va prezenta un model de lectură coerentă, cursivă și aspecte expresive bine conturate în baza poveștii „Vaca și câinele”. Adaptare după o fabulă de Esop.
La 2 martie 1992, după ce Republica Moldova a primit statul de membru al ONU, Președintele Mircea Snegur a autorizat o intervenție militară împotriva elementeleor criminale de pe malul stîng al Nistrului. Ulterior ziua de 2 martie este consemnată drept Ziua memoriei – zi de comemorare a celor căzuţi în cadrul Războiului de pe Nistru (1990-1992) pentru apărarea independenţei şi a integrităţii teritoriale a Republicii Moldova.
Finalizat
Serviciul „Siguranța pe internet” propune un curs de lecții despre eticheta online și siguranța în mediul virtual.
Finalizat
Momente pline de duioșie și haz, vor fi plenar descoperite , urmărind pățăniile nemaipomenite ale lui Gavrilaș.
Finalizat
Copiii vor confecționa mărțișoare din hârtie colorată pentru decor sau în calitate de prezent unei persoanei dragi.
Finalizat
Participanții vor afla informații utile despre istoria străzii și date biografice despre personalitate al cărei nume poartă strada Nicolae Milescu Spătaru.
Finalizat
Cartea „Țipă cât poți” creează noi oportunități de explorare a universului artistic a scriitoarei Moni Stănilă. Roman cu elemente de fantastic și basm ce creează o autoficțiune deghizată.
Finalizat
Vernisajul „Caleidoscopul decorativ” va cuprinde lucrările graficienilor de la Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu