Events

Urmeaza
Scopul atelierului este de a familiariza utilizatorii cu noţiunea de Self-Management și constientizarea: autogestionarea sferei psiho-emoţionale; metode şi algoritme de gestionare a emoţiilor și tehnici de evaluare a nivelului controlului emoţional.
Finalizat
Cursul de limbă engleză este predat pentru utilizatori de toate vârstele de voluntarul Robert Moșanu.
Finalizat
Ora de lectură în baza cărții „Mauș vrea să fugă de acasă” de Rouzanna Baghdasaryan va pune în discuție emoțiile și sentimentele copiilor, precum și cele ale adulților, faptul că suntem toți parte a unei familii, grija de alte persoane și sentimentul de apartenență.
Finalizat
În cadrul ședinței clubului pe interese „Socrate” se va discuta despre managementul și valorificarea sinelui pentru obținerea unor realizări mărețe.
Finalizat
Oră de lectură pe baza legendei „Ștefan Vodă și turcii”. Legenda va fi citită și discutată în cadrul ședinței serviciului „Cunoaște-l pe Ștefan cel Mare”. Activitatea va fi moderată de istoricul Ion Rusu.
Finalizat
Împreună cu Victoria Fonari, participanții vor descoperi în detalii cui i se potrivește și cine poate îmbrățișa meseria de scriitor.
Finalizat
Participanții vor viziona un spot video cu scopul de a memora rolul semaforului pentru pietoni. Ei vor învăța semnificația culorilor semaforului, cum trebuie să traverseze strada și de ce nu trebuie să alerge pe carosabil.
Finalizat
Discuția tematică dedicată poetului Mihai Eminescu se va desfășura în cadrul clubului de lectură „Pe aripile poeziei”. Participanții clubului își vor deschide sufletul citind cele mai frumoase poeme din creația poetului, apoi vor dezvălui impactul poeziei asupra fiecăruia.
Finalizat
Participantele vor învăța cum să scape de incertitudine și stima de sine scăzută, ulterior vor fi antrenate într-un atelier gastronomic consfințit prin tradiția sărbătorilor de iarnă.
Finalizat
Cursul de limbă engleză pentru utilizatori continuă cu tema: „Vârsta și calitățile fizice”. În cadrul lecției se vor utiliza imagini în baza cărora participanții vor alcătui propoziții și vor enumera calitățile fizice ale persoanelor prezente la lecție.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu