Events

Vă invităm la o întâlnire cu Cristina Bujor, autoarea cărții ,,Întâmplări cu tâlc: Despre responsabilitate; Despre iubire”.
Expired
Cu prilejul Zilei Drapelului de Stat al Republicii Moldova, Vă invităm la o discuţie cu istoricul Vlad Mischevca despre istorie, ţară şi neam.
Biblioteca „Maramureș” Vă invită la o întâlnire de suflet cu scriitorul, publicistul si dramaturgul Val Butnaru, autorul cărții ,,Patimile după Iov”. Evenimentul se înscrie în cadrul Programului de lectură ,,Chișinăul citește”, ed. a XX-a.
Scriitoarea, Cristina Bujor, vine în bubliotecă să discute cu elevii clasei a II-a de la Școala Primară Grădiniță nr. 88, despre cartea sa ,,Întâmplări cu tâlc: Despre responsabilitate; Despre iubire”.
Expired
In memoriam Grigore Vieru „Mereu printre noi” - valorificarea operei poetică a marelui poet-patriot prin recitarea versurilor despre mamă, patrie și grai.
Expired
In memoriam Grigore Vieru „Mereu printre noi” - valorificarea operei poetică a marelui poet-patriot prin recitarea versurilor despre mamă, patrie și grai.
Vă invităm la o întâlnire cu scriitorul Victor PROHIN. Evenimentul este organizat de Uniunea Scriitorilor din Moldova în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”.
Expired
Elevii LT „Traian” vor participa la întâlnirea cu scriitoarea Claudia Partole, autoarea cărții Fraierul. Adolescenții răsfoind filă cu filă opera, s-au regăsit în acest roman și au încercat să-și modeleze gândurile prin cuvinte.
Expired
Vă invităm la o întâlnire de suflet cu scriitorul Vasile Romanciuc, să desfășurăm o discuție pe marginea volumului de poezii ,,Toate întâmplările se prefac în cuvinte”. La eveniment vor participa elevii de la Școala Primară Grădinița nr. 88.
Vă invităm să împărtășim împreună bucuriile și experiențele celor 20 de ani de activitate a Filialei „Maramureș”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu