Events

Expired
În cadrul clubului de lectură „Tainele cărții” va avea loc lansarea cărții „Ale vieții cărări, așchii de timp” de autoarea Zinaida Ambroci.
Expired
În incinta Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi”, la 30 iunie, ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Clubului de lectură „Tainele cărții” cu genericul „Sânziene, cap de vară”. La ședință este invitată Raisa Osadcii, cercetător științific, etnolog.
Expired
Biblioteca de Arte „Tudor Arghezi” Vă invită la o întâlnire cu artista Anna Evtușenco, grafician, ilustrator de cărți. Creația Annei Evtușenco este plină de culoare și expresivitate, luminoasă, pozitivă și bine cunoscută în lumea artei de la noi.
Expired
În zilele de 25 și 26 mai, Vă invităm să ne bucurăm împreună de cea de-a 59-a aniversare a Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi”, prin intermediul activităților pregătite special pentru dumneavoastră, mici și mari.
Expired
Lansarea monografiei „Teodor Negară - rapsodul de la Sauca”, îngrijită de dr. Alexei Mâțu. Evenimentul este organizat în contextul aniversării de 80 de ani de la nașterea regretatului interpret de muzică populară Teodor Negară. Invitați speciali: Vasile Chiseliță, dr. în muzicologie; Victor Ghilaș, muzicolog, dr. hab.; Nina Bolboceanu, prezentatoare TV.
Expired
În ajunul sărbătorii creștine de Paști, Biblioteca de Arte organizează o întâlnire a beneficiarilor din cadrul Serviciului Social „Asistență personală” DGPDC, moderator Daniela Martin.
Expired
Master class de confecționare a păpușilor tradiționale. Invitat special - Nina Djos, meșter popular, membru al Uniunii Meșterilor Populari din Moldova.
Expired
Lansăm un nou club de lectură cu genericul „Tainele cărții”. Mizăm pe forța de atracție culturală a grupului și influență pozitivă în comunitate.
Spectacol literar- artistic
Expired
La data de 14 februarie se împlinesc 88 de ani la nașterea poetului român Grigore Vieru. Ziua de comemorare coincide cu Ziua Națională a Lecturii. În acest context, elevii claselor gimnaziale de la LT „Miguel de Cervantes Saavedra” vor prezenta un spectacol - matineu literar și muzical cu genericul „Reaprinde-ți candela” pentru Grigore Vieru.
Expired
La 1 februarie, în incinta Bibliotecii de Arte, vom realiza activități consacrate lecturii în contextul Ziulei Internaționale a Cititului Împreună, care se marchează anual pe întreg mapamondul. Invităm toți doritorii să participe la acest act cultural, care va începe la ora 11:30 în sălile de bibliotecă.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu