Events

Finalizat
Evenimentul se va desfășura în colaborare cu copiii de la Grădinița nr. 103, care vor înscena, cânta și recita poezii din creația poetului.
Recital de poezie dedicat marelui poet Grigore Vieru, împreună cu elevii de la Școala Profesională nr. 4. Vom aduce un omagiu poetului prin poezie.
Prima vizită la bibliotecă a copiilor de la Grădinița nr.103. Biblioteca îi așteaptă cu titluri noi de carte, cu idei de petrecere a timpului liber și sfaturi.
Finalizat
Concursul de erudiție va releva nivelul de cunoaștere a informațiilor despre orașul Chișinău.
Finalizat
La 2 aprilie celebrăm Ziua Internațională a Cărții pentru Copii care încurajează lectura și îndemnul spre carte. Vă invităm într-o călătorie în lumea cărților, în care veți descoperi colecția „Mari clasici ilustrați”.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Melodicitatea versurilor și profunzimea mesajelor artistice se vor împleti armonios în recitalul de muzică și poezie cu genericul „Sărut femeie mâna ta”
Finalizat
Activitate de educație patriotică, despre devotamentul față de țară și curajul eroilor care au luptat pentru integritatea și independența Republicii Moldova în anul 1992.
Finalizat
Ora de lectură dedicată marelui scriitor român Ion Creangă va evidenția valoarea instructiv-educativă a basmelor şi poveştilor, care contribuie la dezvoltarea proceselor afective, la formarea trasăturilor de voinţă şi caracter, și în general la formarea personalităţii copiilor.
Finalizat
În cadrul activității se va discuta despre istoricul, tradițiile și obiceiurile sărbătorii -Dragobetele.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
februarie 12, 2021
„În aceeaşi limbă Toată lumea plânge. În aceeaşi limbă Râde un pământ...”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu