Events

Finalizat
În cadrul întâlnirii cu Vasile Romanciuc, participanții vor avea ocazia să vorbească cu scriitorul și să își expună părerile asupra poeziilor preferate.
Finalizat
În cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” , elevii Gimnaziului nr. 42, vor avea posibilitatea să discute cu Claudia Partole, autoarea cărții „Fraierul”.
Finalizat
A XIX-a ediție: „Împreună pentru un internet mai bun” are drep scop promovarea utilizării respectuoase, responsabile și sigure a tehnologiilor în rândul copiilor, tinerilor, adulților, astfel contribuind împreună la crearea unui internet mai bun.”
Finalizat
Vernisarea expoziției istoriografice consacrate Revoltei din Noiembrie, cunoscută și sub numele de Revoluția Cadeților.
Finalizat
Training destinat tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc să cunoască subtilitățile unei vieți într-o familie multietnică.
Finalizat
O colecție de catrene pentru copii, creată în baza ilustrațiilor realizate de pictorița Olga Rogozenco.
Finalizat
Biblioteca „Adam Mickiewicz” marchează cea de-a paisprezecea aniversare, timp în care a fost alături de comunitatea poloneză din Chișinău.
Finalizat
În cadrul evenimentului copiii vor avea ocazia să discute cu scriitorul, poetul, animatorul și fotograful, Petru Cliofos. Participanții vor afla lucruri interesante despre viața și activitatea autorului.
Finalizat
În cadrul atelierului copiii vor învăța despre beneficiile voluntariatului, diferența dintre știrile false și cele veridice, și cum să le depistăm mai ușor, noțiunea de implicare civică, vocea copiilor în raport cu adulții, etc. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Forum Apulum și Institutul Polonez din București.
Finalizat
Publicația lansată „ Cuptorul Fericirii” constituie un prilej de a cunoaște noile creații a scriitorului Petru Cliofos.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu