Events

Urmeaza
Frumoase lecții de viață se vor descoperi prin intermediul valorilor umane : empatia și bunătatea artistic prezentate în povestea „Vulpea și cocoșul”.
Finalizat
Expoziția virtuală va cuprinde publicațiile din concursul de lectură „Bătălia cărților”, care pun în valoare cele 20 de cărţi bune destinate cititorilor de diferite categorii de vârstă.
Finalizat
În cadrul sertviciului „ ABC-ul computerului” copiii își vor dezvolta competențele digitale prin crearea imaginilor deosebite, design-ului, folosind platforma Canva.
Finalizat
Activitatea va contribui la formarea abilităților și deprinderilor de lucru manual, folosind diverse materiale creative.
Finalizat
În cadrul experimentului „Bula colorată” vom explica ce este lumina și în ce constă aceasta, calea pe care o urmează pentru a fi vizibilă, modul în care ochii și creierul nostru compune imagini, ce este fenomenul de interferență a luminii.
Finalizat
Discuția tematică despre modalitățile de combatere a stresului în perioada pandemică îi va determina pe participanți să ducă un mod de viață sănătos.
Finalizat
O lucrare despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă, iar acestea împreună transmit o stare de bine.
Finalizat
Povestea teatralizată propune cititorului o modalitate fascinantă de receptare a textului literar.
Finalizat
Experiențe captivante, relatări fascinante, narațiune cu suspans vor fi prezentate în cartea „Lămâi, cărți și prieteni”. O poveste de viață plină de suflet, de emoție, de bucurie și tristețe.
Finalizat
Cititorul Mihai Ciobanu în dialog cu scriitorul Dumitru Crudu despre creație, receptarea operei literare și lectură.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu