Events

Finalizat
Vă invităm la un dialog cu Alexandru Popescu, autorul cărții de debut „Montana”. Activitatea se înscrie în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Finalizat
Vă invităm la o dicuție despre responsabilitate și iubire cu scriitoarea Cristina Bujor, în baza cărții „Întâmplări cu tâlc”.
Finalizat
În dialog cu Maria Melniciuc, medic ginecolog, despre activitatea de medic și factorii ce influențează alegerea unei profesii.
Finalizat
În dialog cu Alex Marcoci, crainic, prezentator radio Jurnal FM, despre activitatea de prezentator radio și factorii ce influențează alegerea unei profesii.
Finalizat
În dialog cu Oxana Gumennaia, psiholog, adjunct al Avocatului Poporului, despre activitatea de psiholog și factorii ce influențează alegerea unei profesii.
Finalizat
În acest an Biblioteca „Târgu-Mureș” marchează 26 de ani de la fondare. Cu acest prilej, pe data de 24 noiembrie, biblioteca organizează o întâlnire cu scriitorul Ianoș Țurcanu.
Ziua de 1 aprilie este recunoscută ca Ziua Umorului sau a Păcălelilor în majoritatea țărilor lumii. Invităm copiii la o discuție online despre originea acestui obicei și despre cei mai renumiți umoriști din țară.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu