Events

Finalizat
În cadrul clubului de lectură „Pe aripile poeziei” va avea loc un recital de poezie cu genericul „Suntem o limbă…”, dedicat zilei de 31 august - Ziua Limbii Române.
Finalizat
Masă rotundă consacrată Zilei Limbii Române. Invitați speciali: dr. hab. Inga Druță; dr. Viorica Raileanu; Iulia Belanciuc-Cimpoeș, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; Lucia Cucu, Asociația Națională a Trainerilor Europeni din Moldova; Mihai Vîlcu, scriitor; Grigore Plămădeală, pictor ș.a.
Finalizat
Seminarul „Frica în viaţa omului: partea pozitivă şi negativă” va pune accentul pe studierea fricii în procesul rezolvării conflictelor şi comunicării. Participanţii vor putea practica cunoştinţele însuşite în viaţa cotidiană.
Finalizat
Interviu cu Alexandru Arseni, semnatar al Declarației de Independență. Evenimentul este dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova.
Finalizat
Interviu cu Pintilie Pârvan, dr. șt. agricole, conferențiar universitar, semnatar al Declarației de Independență, deputat în Primul Parlament.
Finalizat
În cadrul serviciului „Filmul dezvoltativ”, participanții vor viziona și discuta despre conceptul de lege a atracției reflectat în filmul „Secretul” de Rhonda Byrne.
Finalizat
Participanții vor afla despre importanța respectării unor reguli pentru siguranța lor în locurile preferate de joacă. Instruirea are ca scop planificarea și construirea spațiului de joacă care impune responsabilitate si atenție pentru dezvoltarea și socializarea copiilor.
Finalizat
În cadrul clubului „Vârsta de aur” se va discuta despre unul din cele mai puternice sentimente cu cea mai intensă trăire pe care o cunoaște omul.
Finalizat
Scopul seminarului este familiarizarea utilizatorilor cu următorul concept contemporan: Eu - concepţia personalităţii.
Finalizat
Scopul seminarului este de a familiariza utilizatorii cu cunoştinţe în domeniul Inteligenţei sociale, care ulterior vor putea fi aplicate în viața cotidiană.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu