Events

Finalizat
Atelier de lectură bazat pe cartea „Minunea!” scrisă de R. J. Palacio. Copiii vor aborda subiecte precum: empatia, compasiunea, înțelegerea și acceptarea diferențelor și bullying-ul.
Finalizat
Lecția publică susținută de Elena Bivol, expert în ecologie, care va prezenta exemple de proiecte și campanii pentru protejarea mediului și cum am putea contribui la un mediu mai curat.
Finalizat
Ședința clubului de lectură va fi dedicată contribuției lui Lucian Blaga la dezvoltarea culturii românești. Se vor recita poezii, dar și momente cheie din creația dramaturgului și filosofului Blaga.
Finalizat
Discuția se va axa pe rolul părinților și al familiilor în promovarea valorilor morale și sociale în școli și comunități, precum și construirea unei societăți bazate pe valori.
Finalizat
Dialog cu directorul Școlii Profesionale nr. 3, Dorin Brânză. Discuția este dedicată Zilei Internaționale a Familiei și se va axa pe legătura dintre educația profesională și consolidarea relațiilor de familie.
Finalizat
Instruirea va informa participanții cum să recunoască și contracareze manipularea. Instruirea va fi oferită de Natalia Ghimpu, specialist principal, secția „Biblioteconomie și științele informării”, BNM.
Finalizat
n cadrul ședinței clubului se va discuta cartea „David și vioara lui” scrisă de Eleanor H. Porter. Participanții vor discuta despre povestea unui băiat sărac, dar care crede în visul său - muzica.
Finalizat
Lecție publică cu genericul „Dezastrul de la Cernobâl - marea catastrofă nucleară a secolului XX” va fi susținută de Tudor Căpățină, președintele Asociației obștești „Uniunea Cernobâl din Moldova”. Subiectele discutate se vor axa pe accidentul major care a avut loc la centrala nucleară pe 26 aprilie 1986, precum și pe consecințele acestuia.
Dialogul dintre autoare și copii va presupune și acordarea unor întrebărilor din viața și creația scriitoarei Cristina Bujor.
Finalizat
În cadrul lecției publice, se va discuta despre ziua de 14 aprilie 1457 - ziua în care a început domnia lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Lecția va fi livrată de profesorul de istorie Ion Rotaru.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu