Events

Finalizat
Din cele mai vechi timpuri, muzica s-a născut din liric, iar acesta la rându-i a devenit muzică. Despre această metamorfoză și adevăratele valori ale neamului vom dialoga cu cuplul de creație, Nicolae Paliț, Artist al Poporului și Iulia Paliț, Poet, Folclorist.
Finalizat
Clubul de Lectură „ZOOM-ZOOM” este prilejul ideal de a interacționa cu cititorii care au aceleași predilecții literare, locul perfect în care puteți să vă expuneți punctul de vedere, într-un cadru non-formal, asupra cărților preferate.
Finalizat
Activitatea presupune o abordare inedită referitoare la modalitatea de promovare a cărții preferate prin intermediul imaginii -vestimentației.
Finalizat
Marți, 16 iunie 2020, începând cu ora 14.00, în incinta Bibliotecii „Ovidius”, va avea loc o întâlnire online cu poetul, prozatorul, dramaturgul si publicistul Dumitru Crudu. Moderatorul evenimentului, Zina Izbaș, poetă, jurnalistă, redactor-prezentator, Radio-Moldova
Finalizat
Intâlnire cu scriitorul și publicistul Gheorghe Budeanu la Biblioteca Ovidius. Evenimentul se va desfășura pe platforma Zoom, fiind găzduit de Biblioteca „Ovidius”. Fără taxă de participare. Evenimentul va putea fi urmărit pe canalul Youtube al Bibliotecii Municipale,
februarie 28, 2020
Lansarea Clubului iubitorilor de poezie la Filiala „Ovidius” presupune o invitație la lectură a pasionaților de liric
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu