Events

Finalizat
În cadrul alelierului de creație participanții vor învăța să confecționeze o felicitare de Paști pentru bunici, prin aplicații digitale. Evenimentul este organizat de CA Eminescu și studenții Universității Tehnice a Moldovei. Participă elevii LT Traian și Școala-Grădiniță nr. 90.
Finalizat
În cadrul activității va fi prezentată viața și activitatea personalității remarcabile - Toma Ciorbă.
Finalizat
Cartea este destinată copiilor și abordează tema conviețuirii armonioase cu frații și surorile mai mici.
Urmeaza
Discuția tematică în baza operei „Temă pentru acasă” de Nicolae Dabija, scoate în evidență valorile umane, stările emoționale, situații complexe din viață.
Urmeaza
Adolescenta Melania Cernolev va împărtăși impresiile și emoțiile adunate în urma lecturii cărții „Țipă cât poți” de Moni Stănilă.
Urmeaza
Prin intermediul ghidului: ”UF! Ghid de conviețuire cu frații și surorile mai mici”, copiii vor afla cum să se înțeleagă mai bine și să se bucure unii de alții.
Urmeaza
Copiii vor confecționa cu multă dibăcie și fantezie decorațiuni de Paști din diverse materiale creative, care vor servi ca decor excelent pentru Sărbătorile Pascale.
Urmeaza
Serviciul „Engleza pentru începători” propune un curs de lecții predat de Veronica Oleinic , profesoară cu experiență, voluntar activ la biblioteca „M. Lomonosov”.
Urmeaza
De șapte ani Biblioteca Municipală, desfășoară o săptămână dedicată creativității și inovației. Despre inovație și creativitate vom vorbi cu Lidia Kulikovski, dr. în științe pedagogice, directorul adjunct Cercetare și Inovare la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”. Evenimentul poate fi urmări live: https://www.facebook.com/biblioteca.centrala
Urmeaza
Activitatea are drept scop informarea tinerilor despre importanța păstrarii pe planeta Pământ a unui mediu nepoluat, curat și neprimejdios pentru viață.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu