Events

Urmeaza
Cursul de educație digitală IT-inteligent Catalogul Electronic (www.opac.hasdeu.md) - oferă instruiri pentru utilizarea și consultarea Catalogului electronic al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”. Cursul se desfășoară online, prin intermediul platformei Zoom.
Finalizat
Activitatea se înscrie în proiectul internațional „Cartea - clipe cu sCLIPici”, axat pe colaborarea dinte instituțiile de învățământ și instituțiile culturale din țară și de peste hotare.
Finalizat
La această instruire, participanții vor afla cum se poate verifica online statutul de persoană asigurată în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, înregistrarea la medicul de familie, precum și modalitatea de descărcare a certificatului Covid.
Finalizat
La această instruire, participanții vor afla despre modalitatea de depunere online a cererii pentru stabilirea indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii și a indemnizaţiei paternale, precum și a cererii de reexaminare a pensiei pentru stagiul de cotizare realizat după stabilirea pensiei.
Finalizat
Cursul de educație digitală „3+ modalități online de transmitere a fișierelor” oferă instruiri de transmitere a fișierelor de volum mare prin intermediul poștei electronice.
Finalizat
Cursul este susținut în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică și oferă instruiri despre toate tipurile de semnături electronice (MSign), precum și despre crearea și gestionarea cabinetului electronic personal (Mcabinet).
Finalizat
Cursul se desfășoară online și oferă instruiri privind convertirea documentelor în format PDF, unirea și dezbinarea fișierelor PDF, extragerea și sortarea paginilor dintr-un document PDF etc.
Finalizat
Cursul este susținut în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică și se desfășoară online.
Finalizat
Cursul oferă instruiri pentru utilizarea și consultarea Catalogului electronic al Bibliotecii „B.P. Hasdeu”.
Finalizat
„E-servicii: E-gov - Solicită eCNAM + verificarea și descărcarea certificatului de vaccinare COVID-19” este un curs susținut în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu