Events

Urmeaza
Vă invităm la o dublă lansare de carte de poezii şi CD „Nu-s o fată ca oricare” de Camelia Florecu.
Finalizat
Lansarea romanului scris în timpul pandemiei „Aglaia a Vădănii” de Emilia Plugaru. Un roman despre femeia de prin părțile noastre, despre curajul, demnitatea cu care înfruntă greutățile vieții, dar și despre frumusețea oamenilor de la sat.
Finalizat
În cadrul campaniei „Fii Deștept. Ia un card inteligent”, o avem în calitate de invitată pe interpreta și scriitoarea Tatiana Spînu, autoarea romanelor „Parfumul scrisorii tale”, „Suflete arse” și „O ultimă scrisoare”.
Finalizat
Lansarea cărții „Protocolul de stat și interstatal - istorie și actualitate” de Oreste Tărîță este o premieră în spațiul românesc, dar și în Europa, dedicată protocolului, ceremonialului, etichetei istorice și actuale.
Finalizat
Vă invităm la o expoziție de fotografie cu genericul: „Mediul înconjurător - protecție și implicare”, în prezența autorului David Pettigrew - fotograf și regizor de film documentar din Canada.
Finalizat
În cadrul celebrării celor 30 de ani ai Bibliotecii "Onisifor Ghibu", publicistul și prozatorul Gheorghe Budeanu vine cu un nou volum: "Transnistria în flăcări" (Reportaje de război) pentru a ne povesti despre războiul de pe Nistru, depănându-și amintirile.
Finalizat
În dialog cu poetul, prozatorul, publicistul și eseistul Ianoș Țurcanu despre Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent, la Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu”.
Finalizat
În dialog cu scriitorul Leonid Popescu. Evenimentul va avea loc online pe pagina de facebook a Bibliotecii „O. Ghibu”. Invităm toți doritorii să descopere scriitorul și cărțile sale.
Conferinţa ştiinţifică consacrată omagierii a 80 de ani de la naşterea scriitorului, publicistului, cineastului Nicolae Esinencu, Laureat al Premiului Național, Maestru în Arte, Cavaler al Ordinului Gloria Muncii.
Finalizat
Un dialog captivant și cognitiv, cu poetul Botnaru Virgil despre Antologia genezei Poeziei noastre, pentru a descoperi diversitatea poeziilor și tainele lor.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu