Events

Finalizat
Această expoziție fascinantă este un prilej de a descoperi și de a vă pierde în universul magic al poveștilor redat prin intermediul minunatelor opere de artă în miniatură.
Finalizat
Cu ocazia aniversării de 70 de ani a scriitorului, traducătorului, jurnalistului și editorului Ioan Mânăscurtă, Biblioteca „Onisifor Ghibu” și Editura „Princeps” anunță, în omagiul distinsului maestru al cuvântului, un concurs literar bienal cu două compartimente: eseu și science-fiction.
Finalizat
Vă invităm la un eveniment în care veți explora învățarea modernă și veți avea ocazia să discutați cu profesorul Vlad Pâslaru despre modul în care educația modernă poate fi restructurată și redefinită pentru a se potrivi cerințelor societății contemporane.
Finalizat
Biblioteca „Onisifor Ghibu” vă invită la o întâlnire de suflet cu prilejul lansării de carte „Rugă de veșnicie pentru neam” de Zina Izbaș.
Finalizat
Vă invităm la o dublă lansare de carte de poezii şi CD „Nu-s o fată ca oricare” de Camelia Florecu.
Finalizat
Lansarea romanului scris în timpul pandemiei „Aglaia a Vădănii” de Emilia Plugaru. Un roman despre femeia de prin părțile noastre, despre curajul, demnitatea cu care înfruntă greutățile vieții, dar și despre frumusețea oamenilor de la sat.
Finalizat
În cadrul campaniei „Fii Deștept. Ia un card inteligent”, o avem în calitate de invitată pe interpreta și scriitoarea Tatiana Spînu, autoarea romanelor „Parfumul scrisorii tale”, „Suflete arse” și „O ultimă scrisoare”.
Finalizat
Lansarea cărții „Protocolul de stat și interstatal - istorie și actualitate” de Oreste Tărîță este o premieră în spațiul românesc, dar și în Europa, dedicată protocolului, ceremonialului, etichetei istorice și actuale.
Finalizat
Vă invităm la o expoziție de fotografie cu genericul: „Mediul înconjurător - protecție și implicare”, în prezența autorului David Pettigrew - fotograf și regizor de film documentar din Canada.
Finalizat
În cadrul celebrării celor 30 de ani ai Bibliotecii "Onisifor Ghibu", publicistul și prozatorul Gheorghe Budeanu vine cu un nou volum: "Transnistria în flăcări" (Reportaje de război) pentru a ne povesti despre războiul de pe Nistru, depănându-și amintirile.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu