Events

Urmeaza
Un spectacol special pentru copii, de Moş Nicolae. În cadrul evenimentului, copiii vor cânta, vor dansa, și desigur vor primi cadouri şi dulciuri în prag de sărbătoare.
Finalizat
Biblioteca de cultură și literatură polonă „Adam Mickiewicz” marchează 15 ani de la fondare. Cu acest prilej, în perioada 10-11 noiembrie 2022, vor avea loc Zilelele Bibliotecii.
Finalizat
În fiecare an, la sfârșitul lunii septembrie, sărbătorim Ziua Europeană a Limbilor și Ziua Internațională a traducătorilor. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Institutul Polonez / Instytut Polski w Bukareszcie. Invitați speciali: Ioana Diaconu Mureșan (traducător) - Centrul de Limbă şi Cultură Poloneză Cluj-Napoca; Anna Jagłowska - Lector de limbă polonă ULIM.
Finalizat
Filiala „A. Mickiewicz” invită toți doritorii să participe la Lecturi Naționale – 2022, unde vom citi cu voce baladele și romanțele lui Adam Mickiewicz .
Finalizat
În cadrul întâlnirii cu Vasile Romanciuc, participanții vor avea ocazia să vorbească cu scriitorul și să își expună părerile asupra poeziilor preferate.
Finalizat
A XIX-a ediție: „Împreună pentru un internet mai bun” are drep scop promovarea utilizării respectuoase, responsabile și sigure a tehnologiilor în rândul copiilor, tinerilor, adulților, astfel contribuind împreună la crearea unui internet mai bun.”
Finalizat
Vernisarea expoziției istoriografice consacrate Revoltei din Noiembrie, cunoscută și sub numele de Revoluția Cadeților.
Finalizat
Training destinat tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc să cunoască subtilitățile unei vieți într-o familie multietnică.
Finalizat
O colecție de catrene pentru copii, creată în baza ilustrațiilor realizate de pictorița Olga Rogozenco.
Finalizat
Biblioteca „Adam Mickiewicz” marchează cea de-a paisprezecea aniversare, timp în care a fost alături de comunitatea poloneză din Chișinău.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu