Events

Finalizat
Masă rotundă realizată în parteneriat cu A.F.P. „Krakowianka”. Invitată specială: Lilia Zabolotnaia, doctor în științe istorice, colaborator ştiinţific la Institutul de Istorie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
În cadrul Zilei Naționale a Culurii, copiii de la CCCT „Andrieș” vă invită la un spectacol literar-artistic cu genericul „Scriitorii basarabeni în cântece și versuri”. Evenimentul se va desfășura extramuros, la CCCT „Andrieș”.
Finalizat
În cadrul evenimentului, copiii de la Școala-Grădiniță 226 vor recita cele mai îndrăgite poezii din creația poetului Grigore Vieru și vor afla curiozități din viața și activitatea maestrului.
Finalizat
Un spectacol special pentru copii, de Moş Nicolae. În cadrul evenimentului, copiii vor cânta, vor dansa, și desigur vor primi cadouri şi dulciuri în prag de sărbătoare.
Finalizat
Biblioteca de cultură și literatură polonă „Adam Mickiewicz” marchează 15 ani de la fondare. Cu acest prilej, în perioada 10-11 noiembrie 2022, vor avea loc Zilelele Bibliotecii.
Finalizat
În fiecare an, la sfârșitul lunii septembrie, sărbătorim Ziua Europeană a Limbilor și Ziua Internațională a traducătorilor. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Institutul Polonez / Instytut Polski w Bukareszcie. Invitați speciali: Ioana Diaconu Mureșan (traducător) - Centrul de Limbă şi Cultură Poloneză Cluj-Napoca; Anna Jagłowska - Lector de limbă polonă ULIM.
Finalizat
Filiala „A. Mickiewicz” invită toți doritorii să participe la Lecturi Naționale – 2022, unde vom citi cu voce baladele și romanțele lui Adam Mickiewicz .
Finalizat
În cadrul întâlnirii cu Vasile Romanciuc, participanții vor avea ocazia să vorbească cu scriitorul și să își expună părerile asupra poeziilor preferate.
Finalizat
A XIX-a ediție: „Împreună pentru un internet mai bun” are drep scop promovarea utilizării respectuoase, responsabile și sigure a tehnologiilor în rândul copiilor, tinerilor, adulților, astfel contribuind împreună la crearea unui internet mai bun.”
Finalizat
Vernisarea expoziției istoriografice consacrate Revoltei din Noiembrie, cunoscută și sub numele de Revoluția Cadeților.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu