Events

Urmeaza
Instruire în Robotică: despre sistemul senzorial al roboților.
Finalizat
Copiii își vor dezvolta competențele digitale prin aplicații educaționale și distractive în formă de jocuri. Este un mod ușor și eficient de a învăța bazele programării cu ajutorul aplicațiilor și tutorialelor interactive.
Finalizat
Cultivarea pasiunii pentru citit și stimularea imaginației copiilor se va realiza prin citirea unei povești fascinante „Alice în Țara minunilor”.
Finalizat
Activitatea va contribui la formarea abilităților și deprinderilor de lucru manual folosind hârtia colorată și alte materiale creative.
Discuție tematică
Finalizat
Discuție tematică despre prevenirea şi combaterea fenomenului traficului de fiinţe umane, inclusiv traficul de copii.
Finalizat
Copiii vor face cunoștință cu lumea captivantă a tehnologiilor noi: robotică și programare.
Finalizat
În cadrul trainingului copiii vor învăța să editeze povestea cu ajutorul programului Movie Maker: vor asambla fotografiile, vocea și muzica, folosind și efecte speciale.
Finalizat
Expoziţia conţine o prezentare selectivă a documentelor din colecţiile bibliotecii și cuprinde informaţii privind fenomenul traficului de ființe umane.
Finalizat
În cadrul lecției „Mișcări, imagini și sunete cu ajutorul programării” copiii vor învăța: elementele de programare de bază pentru a mișca un personaj înainte sau înapoi, selectarea blocurilor de programare din diferite meniuri: mișcare, sunete.
Finalizat
Serviciul „Școala de coding” este destinat pentru toți doritorii de a a-și dezvolta competențele digitale prin aplicații educaționale și distractive în formă de jocuri.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu