Events

In desfasurare
Invităm doritorii de frumos pentru a admira expoziția de pictură "Diversitate prin expresii" a artistului plastic Ion Jabinschi, care se va desfășura în perioada 20 ianuarie - 28 februarie 2022 la Galeria de Artă Eminescu.
Finalizat
Evenimentul va fi moderat de specialistul Ștefan Sofronovici și invitatul Dumitru Gabura, doctorand.
Finalizat
Invităm doritorii la vernisajul „Diversitatea prin expresii” a artistului plastic Ion Jabinschi.
Finalizat
Invităm toți admiratorii de frumos să viziteze expoziția de pictură a departamentului Arte Plastice, facultatea Arte Plastice, Decorative și Design a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice.
Finalizat
Lansare de publicații: Anotimpurile poeziei lui Eminescu la Varatic. 170 de ani de la nașterea Românului Absolut, Mihai Eminescu, prezentată de Elena Dabija, director al Centrul Academic Internațional Eminescu.
Finalizat
Lansare de publicații: Cezara. Luceafărul de Mihai Eminescu, traducere în limba găgăuză de Todur Zanet, prezentată de Todur Zanet.
Finalizat
Lansare de publicații: Poeții nemuririi noastre prezentată de acad. Mihai Cimpoi. Evenimentul va avea loc în incinta bibliotecii și va fi transmis live pe pagina de Facebook a filialei CA Eminescu.
Finalizat
Lansare de publicații: Maladia lui Eminescu și Maladiile imaginare ale eminescologilor, prezentată de Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Române.
Finalizat
Lansare de publicații: Eminescu. Esența ființei: (Mi)teme și simboluri existețiale eminesciene de Mihai Cimpoi, Iași: Principes Multimedia, 2021, prezentată de acad. Valeriu Matei.
Finalizat
Lansare de publicații: Titu Maiorescu și lumea noastră postmodernă de Mihai Cimpoi, prezentată de prof. Pompiliu Crăciunescu.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu