Events

Finalizat
Cursul este susținut în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică și se desfășoară online, prin intermediul platformei Zoom.
Urmeaza
Instruirea este destinată utilizatorilor dornici de a cunoaște cum funcționează o bază de date. În urma instruirii, participanții vor dobândi competențe de accesare, căutare, navigare și descărcare a fișierelor din bazele de date juridice.
Urmeaza
Cursul de educație digitală dezvoltă abilitățile de căutare și descărcare a articolelor științifice juridice, folosind bazele de date disponibile la bibliotecă.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Cititorii bibliotecii au ales să zică „Adio, clase primare!” în Casa Cărții, punând la dispoziția noastră un spectacol literar-muzical despre cuvânt, cărți, școală și recreația mare. Evenimentul vine la pachet cu multă voie bună, distracție și urări de bine pentru o nouă treaptă pe care o vor urma.
Finalizat
În penultimele zile de florar, cititorii ovidieni îl vor cunoaște pe autorul cărții „Montana”, scriitorul și jurnalistul Alexandru Popescu. Participanții vor pune în discuție cele două planuri tematice pe care romanul le dezvoltă, respectiv, și două linii de subiect.
Finalizat
Un serviciu creat pentru familiarizarea utilizatorilor cu modalitățile de căutare a unui loc de muncă: crearea CV-ului pe diverse platforme online, precum și accesarea site-urilor ce dețin informații despre posturile de muncă accesibile.
Finalizat
Programul zilei reunește lumea scrisului, lumea cărților și pe cea a cititului cu energia luminoasă a cuvântului românesc, cinstind originea lui latină alături de invitații speciali: scriitoarea Maria Pilchin, poeta Diana Istrati-Coarnă, pictorița Galina Vieru și familia Țâbuleac-Ciobanu: Mariana Țâbuleac, Ion Ciobanu și fiica Constanța.
Finalizat
Top Toastmasters Club (Chișinău) este o organizație non-profit care face parte din marea familie Toastmasters International, scopul căreia este dezvoltarea abilităților de oratorie prin întâlnirile de networking locale și internaționale.
Finalizat
Oferim instruire despre modalitatea de depunere online a cererii pentru stabilirea indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii și a indemnizaţiei paternale, precum și a cererii de reexaminare a pensiei pentru stagiul de cotizare realizat după stabilirea pensiei.
Vă invităm la o întâlnire cu Cristina Bujor, autoarea cărții ,,Întâmplări cu tâlc: Despre responsabilitate; Despre iubire”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu