Events

Urmeaza
Evenimentul va oferi un prilej bun pentru a cunoaște opera scriitorului și omului de cultură Dumitru Crudu într-o întâlnire de suflet cu autorul.
Urmeaza
Lecția "Part of house" este organizată în baza materialelor didactice: fișe, imagini foto și videoclipuri. În cadrul lecției se va pune accent pe vocabularul nou, pronunție corectă, conjugarea și folosirea verbului „to do” în fraze.
Finalizat
Proiectul „Chișinău - oraș misterios” continuă cu subiecte axate pe domeniul cultural al orașului nostru. În cadrul activității participanții vor afla despre istoria și destinația instituțiilor culturale: muzee, biblioteci, centre de cultură, teatre, cinematografe etc.
In desfasurare
Invităm doritorii de frumos pentru a admira expoziția de pictură "Diversitate prin expresii" a artistului plastic Ion Jabinschi, care se va desfășura în perioada 20 ianuarie - 28 februarie 2022 la Galeria de Artă Eminescu.
Finalizat
Atelierul cu genericul ,,Fulgi de zăpadă prin tehnica origami’’ va da posibilitatea copiilor să-și dezvolte abilitățile motrice și creative folosind arta de a îndoi hârtia - tehnica origami - pentru a confecționa fulgi de zăpadă.
Urmeaza
Cursul de limba engleză este predat de voluntarul Robert Moșanu, elev în clasa IX-a la Liceul Teoretic „Spiru Haret”.
Urmeaza
Traningul cu genericul „Intimidarea și tachinarea” se va desfășura în cadrul proiectului „Pregătit pentru viață”. Se vor pune în discuție subiecte sensibile pentru copii, care la prima vedere par inofensive: tachinarea și intimidarea.
Finalizat
Evenimentul va fi moderat de specialistul Ștefan Sofronovici și invitatul Dumitru Gabura, doctorand.
Finalizat
Legenda este o ilustrare a vitejiei demonstrate de marele voievod al neamului care se transmite prin viu grai de la o generație la alta.
Finalizat
Povestea unui neam de motani-logofeți, care scoate în evidență caractere diferite cu mofturi și aere de poeți, visători și filosofi cu o imaginație incredibilă.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu