Events

Urmeaza
Ședință: Clubul Abilități de orator. Top Toastmasters Club (Chișinău) este o organizație non-profit care face parte din marea familie Toastmasters International, scopul căreia este dezvoltarea abilităților de oratorie prin întâlnirile de networking locale și internaționale.
Urmeaza
Curs de iniţiere în utilizarea şi accesarea bazelor de date cu caracter juridic: MoldLex şi HeinOnline. La acest curs, toți participanții vor dobândi competențe de accesare, căutare, navigare și descărcare de fișiere din bazele de date juridice.
Finalizat
E-servicii: E-gov - Utilizarea portalului serviciilor electronice publice (MPay-modalități de plată) este un serviciu de bibliotecă care oferă instruiri despre toate modalitățile de plată a serviciilor electronice online (MPay).
Finalizat
Cursul de educație digitală IT-inteligent Catalogul Electronic (www.opac.hasdeu.md) - oferă instruiri pentru utilizarea și consultarea Catalogului electronic al Bibliotecii „B.P. Hasdeu”. Cursul se desfășoară online, prin intermediul platformei Zoom.
Finalizat
Cursul de educație digitală IT-inteligent Catalogul Electronic (www.opac.hasdeu.md) – oferă instruiri pentru utilizarea și consultarea Catalogului electronic al Bibliotecii „B.P. Hasdeu”.
Finalizat
Ședință: Clubul Abilități de orator are drept scop dezvoltarea abilităților de oratorie prin întâlnirile de networking locale și internaționale.
Finalizat
La această instruire, participanții vor afla cum se poate verifica online statutul de persoană asigurată în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, precum și verificarea înregistrării la medicul de familie, dar și modalitatea de descărcare a certificatului Covid.
Finalizat
E-servicii: Lex Expert - Vă oferim un curs de iniţiere în utilizarea şi accesarea bazelor de date cu caracter juridic: Sintact și EbscoHost.
Finalizat
La această instruire, participanții vor afla modalitatea de depunere online a cererii pentru stabilirea indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii și a indemnizaţiei paternale, precum și a cererii de reexaminare a pensiei pentru stagiul de cotizare realizat după stabilirea pensiei.
Finalizat
E-servicii: Lex Expert - Curs de iniţiere în utilizarea şi accesarea bazelor de date cu caracter juridic: MoldLex şi HeinOnline.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu