Events

Urmeaza
Traningul cu genericul „Intimidarea și tachinarea” se va desfășura în cadrul proiectului „Pregătit pentru viață”. Se vor pune în discuție subiecte sensibile pentru copii, care la prima vedere par inofensive: tachinarea și intimidarea.
Urmeaza
Participanții vor învăța cum să-și exprime și să-și controleze liber emoțiile, sentimentele și dispoziția fără teama de a fi criticat.
Finalizat
Trainingul va fi moderat de Igor Fonari, psiholog, doctor în filosofie, directorul (ONG) Institutul de Proiecte şi Tehnologii Umaniste "NOOSFERA".
Finalizat
În cadrul instruirii se va pune în discuție conceptul media cu cele trei înțelesuri: ansamblul de tehnici care produc și transmit instantaneu mesaje, totalitatea mesajelor create și a organizațiilor care produc sau abordează aceste mesaje.
Finalizat
Participanții vor învăța ce înseamnă să se aprecieze la justa valoare, cum să se cunoască pe sine, cum să-și descopere talentele, care sunt greșelile ce trebuie evitate pentru a nu-ți știrbi din imagine etc.
Finalizat
Activitatea se va axa pe importanța și rolul comunicării pentru om și comunitate, precum și pe abilitățile relaționale și cultura relațiilor sociale.
Finalizat
Activitatea face parte din cadrul proiectului „Sunt pregătit pentru viață”, care are la bază instruiri și practici pentru dezvoltarea deprinderilor de viață.
Finalizat
Participanţii se vor familiariza cu metoda socratică şi tehnicile realizării principiului: Cunoaște-te pe tine însuţi.
Finalizat
Training destinat tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc să cunoască subtilitățile unei vieți într-o familie multietnică.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu