Events

Finalizat
În cadrul serviciului „Limba engleză pentru începători” vom continua să studiem limba engleză alături de Veronica Oleinic, profesoară cu experiență și voluntar activ al bibliotecii „M. Lomonosov”.
Finalizat
Activitatea se va desfășura în incinta bibliotecii sub bagheta voluntarei Hanna Pysana.
Finalizat
Pentru o mai bună înțelegere a temei predate se va apela la metode ca: explicația, exercițiul și lucrul în echipă. De asemenea, participanții vor fi implicați în dialogul: „Trăiesc în secolul XXI”.
Finalizat
În cadrul lecției se va utiliza articolul hotărât și nehotărât prin completarea unui exercițiu în echipă, ulterior, participanții vor alcătui propoziții folosind vocabularul temei studiate.
Finalizat
Utilizatorii vor fi informați despre modul în care a evoluat cartea pe parcursul istoriei, utilizând vocabularul limbii engleze.
Finalizat
Cursul de limba engleză este predat de voluntarul Robert Moșanu, elev în clasa IX-a la liceul „Spiru Haret” pentru utilizatori de toate vârstele.
Finalizat
Lecția se va axa pe studierea vocabularului nou și comunicare.
Finalizat
Cursul de limba engleză este predat de voluntarul Robert Moșanu, elev în clasa IX-a la liceul „Spiru Haret”. Instruirea va avea loc în incinta bibliotecii, pentru utilizatori de toate vârstele.
Finalizat
Participanții vor fi informați cu privire la călătoria în autobus, gară și cum să ajungă la locul unde au nevoie. În cadrul lecției se va lucra în echipe, se va pune accent pe vocabularul nou etc.
Finalizat
Lecția de limbă română se va axa pe studierea vocabularului celor trei categorii principale de transport: terestre, navale și aeriene.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu