Events

Urmeaza
Lecția "Part of house" este organizată în baza materialelor didactice: fișe, imagini foto și videoclipuri. În cadrul lecției se va pune accent pe vocabularul nou, pronunție corectă, conjugarea și folosirea verbului „to do” în fraze.
Urmeaza
Cursul de limba engleză este predat de voluntarul Robert Moșanu, elev în clasa IX-a la Liceul Teoretic „Spiru Haret”.
Finalizat
Cursul de limbă română continuă cu tema: Profesiile. Participanții vor studia prezentul verbului a fi – forma afirmativă și cea negativă, alcătuind enunțuri după modele.
Finalizat
Cursul de limbă franceză continuă cu tema „Les types de transports”. Lecția se va axa pe jocul „Voyage en temps” inspirat din călătoriile cu automobilul în diferite epoci: Evul Mediul, Perioada Contemporană și Modernă.
Finalizat
Cursul de limba engleză pentru utilizatori continuă cu tema ,,Animalele domestice’’. În cadrul lecției, copiii vor colora animalul domestic preferat și vor identifica hrana caracteristică fiecărui animal.
Finalizat
Învățarea vocabularului nou și evaluarea cunoștințelor dobândite în cadrul cursului se vor face în baza jocului didactic "Alege și grupează", prin care participanții vor identifica obiectele din fiecare cameră.
Finalizat
Cursul de limbă română continuă cu tema: "La cumpărături". În cadrul lecției. Instruirea este dedicată utilizatorilor alolingvi.
Finalizat
Cursul de limba engleză este predat de voluntarul Robert Moșanu, elev în clasa IX-a în cadrul LT „Spiru Haret”.
Finalizat
Instruirea se va baza pe o abordare obiectivă și eficientă ce va crește fluența vorbirii prin jocuri de memorare a cuvintelor, frazelor și expresiilor practice.
Finalizat
Elevii vor identifica obiceiurile și datinile de Anul Nou, importanța acestora, schimbările survenite în natură, jocurile și sporturile de iarnă.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu