Events

Urmeaza
Este o provocare, dar și o experiență valoroasă audierea lecturii din textul scris de Radu Vancu. Mesajul va fi înțeles mai ușor, deoarece lectura va fi cursivă, coerentă și expresivă.
Urmeaza
Experiențe captivante, relatări fascinante, narațiune cu suspans vor fi prezentate în citirea poveștii „Originea soarelui”.
Urmeaza
Гагаузская Народная сказка „Пирку” интересная и поучительная, предназначена для детей, интересующихся фольклором и традициями гагаузов.
Urmeaza
Читать сказки онлайн – увлекательное и полезное занятие. Сказка Красная Шапочка – увлекательная история, которую хорошо знают все с детства. Приключения забавной девочки помогут ребенку усвоить новые для него понятия, мораль старой поучительной сказки будет как нельзя кстати современным детишкам.
Urmeaza
Povestea „Puiul de balaur, puiul de zmeu și puiul de om” ne relatează despre prietenia dintre trei ființe neobișnuite și despre beneficiile lecturii în viața de zi cu zi.
Urmeaza
Activitatea oferă o excelentă ocazie de a reflecta la valorile umane în baza istorioarei „Blidul de linte” care este o adaptare după o parabolă din Biblie.
Finalizat
Cultivarea pasiunii pentru citit și stimularea imaginației și creativității copiilor se va realiza prin citirea povestioarei „Ceasul” de Grigore Vieru.
Finalizat
Activitatea va prezenta un model de lectură coerentă, cursivă și aspecte expresive bine conturate în baza lucrării „Micul ghiocel”, adaptare după un basm de H. C. Andersen.
Finalizat
Cartea „Iarna” creează noi oportunități de explorare a universului artistic a scriitorului Grigore Vieru.
Finalizat
„Iepurele și ariciul”, este o poveste cu morală despre aroganță, sacrificiu și dragoste față de cei dragi.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu