Events

Expired
Vă invităm la întâlnire cu scriitorul Ianoș Țurcanu, poet, prozator, eseist, publicist, Ambasador al Campaniei de atragere și fidelizare a utilizatorilor BM, cu prilejul lansării volumului de aforisme „Clipe de eternitate”!
Expired
Biblioteca „Transilvania” vă invită la o întâlnire de suflet cu Valeria Florea-Dascăl, scriitoare, prozatoare, jurnalistă, fostă realizatoare de emisiuni TV Moldova. În cadrul evenimentului vor fi lansate cărțile recent apărute: „Independența cu valiza la picior” și „Comorile neamului Untilă-Șatravca”.
Suntem încântați să vă invităm la evenimentul de lansare a romanului "Iubind-o pe Amara" și întîlnirea cu scriitorul Valerian Ciobanu, membru a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova. Vă așteptăm cu nerăbdare la Biblioteca Publică de Drept pentru a participa la acest eveniment special, plin de cuvinte, gânduri și emoții.
Expired
„Cuvântul învie gândul” este o creație literară ce ne îmbie să explorăm adâncimile gândirii și puterea de transformare a cuvintelor.
Expired
Eveniment de lansare a celei de-a doua ediții a cărții „Iluzia Fericirii” scrisă de Dorian Furtună.
Expired
Lansarea de carte "Episoade ale istoriei: studii, analize, atitudini", scrisă de Grigore Stoian, reprezintă rezultatul unei munci de cercetare intensă și a pasiunii pentru a descoperi și a dezvălui poveștile din culisele evenimentelor istorice.
Expired
În cadrul clubului de lectură „Tainele cărții” va avea loc lansarea cărții „Ale vieții cărări, așchii de timp” de autoarea Zinaida Ambroci.
Expired
Volumul dat este produsul a două epoci cu sisteme sociale diferite ( totalitar-comunistă și de democrație liberală) a descris în aceiași manieră calmă evenimentele care au avut în perioadele respective.
Expired
Lansarea cărții „Conflictele înghețate și uitate din statele post-sovietice. Geneză, economie politică și șanse de soluționare”, autor Ceslav Ciobanu, profesor de economie la Universitatera de Stat din Virginia (USV), SUA, expert în programul Fullbright, SUA, Doctor Honoris Cauza (Universitatea „Apollonia”, Iasi), ex-Președinte al Senatului USV și ex-Ambasador al Republicii Moldova în SUA.
Expired
În cadrul evenimentului vor participa: Valentina Mîslițchi, dr. în pedagogie, conf. univ. UPS „I. Creangă”; Emilia Lapoșina, dr. în pedagogie, conf. univ.; și interpreta Elena Manciu.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu