Events

Urmeaza
În cadrul evenimentului de lansare vor vorbi: Grigore Chiper, critic literar; Iacob Florea, scriitor. Cuvant de salut: Mariana Harjevschi. Modereaza Maria Pilchin.
Finalizat
Invitați speciali: Claudia PARTOLE, scriitoare; Lilia CARTOLE, scriitoare; și Dumitru CRUDU, scriitor. Evenimentul va fi moderat de Maria Pilchin, critic literar.
Finalizat
La eveniment vor fi prezenți Nina Corcinschi, dr. hab., directorul Institutului de Filologie Română „Bogdan Petriceicu- Hasdeu”, Andrei Țurcanu, dr. hab., Alexandru Burlacu, dr. hab. Evenimentul va fi moderat de Maria Pilchin, critic literar.
Finalizat
Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” și Clubul C'ARTE din Paris, Vă invită la o lansare dublă de carte: „Париж зi смаком солоноi карамелi” („Parisul cu gust de caramelă sărată”) și „Я захищу тебе вiд кохання” („Dobrenii”), semnate de scriitoarea Olga Căpățână.
Finalizat
Vă invităm la o dublă lansare de carte: „Париж зi смаком солоноi карамелi” („Parisul cu gust de caramelă sărată”) și „Я захищу тебе вiд кохання” („Dobrenii”) semnate de Olga Căpățână. Evenimentul va avea loc în Sala cu Coloane, Sediul Central al Bibliotecii.
Finalizat
La acest eveniment, desfășurat în parteneriat cu Uniunea Internațională a Oamenilor de Creație, vor participa oameni de creație: poeți, pictori, scriitori, critici literari ș.a.
Finalizat
Vă invităm la un eveniment în care veți explora învățarea modernă și veți avea ocazia să discutați cu profesorul Vlad Pâslaru despre modul în care educația modernă poate fi restructurată și redefinită pentru a se potrivi cerințelor societății contemporane.
Finalizat
Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, Vă invită în sala cu coloane a Bibliotecii Centrale, la evenimentul de lansare a volumelor: „Grigore Tinică: cu inima în palmă” şi „Nucărenii” de Tudor Ţopa.
Finalizat
Biblioteca „Onisifor Ghibu” vă invită la o întâlnire de suflet cu prilejul lansării de carte „Rugă de veșnicie pentru neam” de Zina Izbaș.
Finalizat
Vă invităm la debutul editorial al adolescentei Ovidia Vataman, studentă la Centrul de Excelență în Muzică „Ștefan Neaga”. La doar 17 ani, tânăra condeieră se bucură să ține în mâini propria carte „Viața de orfan”, apărută sub auspiciile editurii „Pontos”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu