Events

Finalizat
Copiii vor face cunoștință cu o nouă carte în care vor găsi jocuri și distracții educative.
Finalizat
Invităm doritorii la evenimentul de lansare a antologiilor de poezie: „Mărgăritare de dincolo de Prut”, „Sub framura Unirii” și „Lumini de curcubeu în pandemie”, la care și-au adus contribuția Veronica Pârlea-Conovali, Gheorghe Stratan, Gabriela Alej, Ion Machedon. Evenimentul va fi difuzat live pe pagina de Facebook a filialei CA Eminescu.
Finalizat
Invităm doritorii la un eveniment cultural In memoriam Nicolae Dabija. În cadrul evenimentului vor fi lansate două publicații semnate de scriitorul Nicolae Dabija: „Acest fulger care am fost”, „ Rănit din iubire”.
Finalizat
Lansarea publicației „Înnobilarea acestei lumi” constituie un prilej de a cunoaște noile creații în poezia contemporană a scriitoarei Renata Verejanu.
Monografia „Reforma constituţională în Republica Moldova (evaluări şi perspective)” este o culegere de materiale informaţionale si articole stiințifice ale autorilor dedicate oportunităţii si mersului reformei constituţionale în Republica Moldova. Lucrarea conţine proiecte de lege-ferenda pentru modificarea Constituției Republicii Moldova.
Finalizat
În cadrul evenimentului va fi lansat volumul de poezie „Coroana de spini a Luminii”, autor Veronica Bumbu. Invitați: Ana Onică, scriitor; Sabina Cojocaru, scriitor; Elena Manciu, interpret.
Finalizat
Manifestare omagială cu ocazia aniversării a 132 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu. În cadrul evenimentului vor fi lansate mai multe ediții noi precum: „Mihai Eminescu - dorul de absolut”; „ Lumea valorilor și noi, postmodernii”, autor Mihai Cimpoi; „Transcendența”, autor Ana Sîrbu.
Finalizat
Invităm doritorii la lansarea volumului de poezie „Intesitate” de Olesea-Olga Dînga. Volum în care se regăsește puterea tuturor sentimentelor, bucuria și durerea. Invitați : Ana Onică, scriitor; Veronica Bumbu, scriitor; Sabina Cojocaru, scriitor și Elena Manciu, interpret.
Finalizat
Publicația lansată „ Cuptorul Fericirii” constituie un prilej de a cunoaște noile creații a scriitorului Petru Cliofos.
Finalizat
În cadrul evenimentului vor fi lansate două antologii de poezie și proză semnate de scriitoarea Ana Onică: „Mama mea- icoană sfăntă” „Tatal meu - eroul meu” . Vă invităm să descopriți noi creații literare cu parfum de copilărie, cu recunoștință și dor de părinți.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu