Events

,,Uniţi în cuget si-n simţiri, iar Puterea sta-n Unire” discuții cu Anatol Petrencu, dr.hab in istorie.
Discuţie cu Centrul START(CES) cu genericul: Noua ne pasa! Tuberculoza simptome.
Finalizat
În dialog cu Alex Marcoci, crainic, prezentator radio Jurnal FM, despre activitatea de prezentator radio și factorii ce influențează alegerea unei profesii.
Finalizat
În dialog cu Oxana Gumennaia, psiholog, adjunct al Avocatului Poporului, despre activitatea de psiholog și factorii ce influențează alegerea unei profesii.
Finalizat
Împreună cu Victoria Fonari, participanții vor descoperi în detalii cui i se potrivește și cine poate îmbrățișa meseria de scriitor.
Cu prilejul Zilei Profesionale a Actorului, Centrul Academic Internațional Eminescu organizează o întâlnire cu actorul Petru Hadârcă, directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău.
Finalizat
Eveniment organizat cu prilejul Zilei Naționale a Actorului. Invitații speciali ai evenimentului sunt personalități teatrale notorii precum Paulina Zavtoni, Constantin Haret, Artiști ai Poporului, actori de la teatrele „Satiricus” și Ginta Latină.
Finalizat
Biblioteca de Arte organizează o întâlnire a elevilor cu dna Larisa Glinca, directoarea studioului, regizoare, lector universitar. Tema discuției va fi despre filmul de animație ca o artă veritabilă și procesul destul de complex de creare a lor.
Finalizat
În cadrul proiectului „100 de profesii explicate pe înțelesul copiilor”, micii participanți vor cunoaște despre meseria de lăcătuș. Activitatea se va desfășura în incinta Școlii profesionale nr. 3.
Finalizat
Organizatorii își propun astfel să iasă din tipare și să promoveze, prin artă, libertatea de exprimare. Participanții vor fi încurajați să fie deschiși și să-și facă vocea auzită prin intermediul artei.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu