Events

Expired
În penultimele zile de florar, cititorii ovidieni îl vor cunoaște pe autorul cărții „Montana”, scriitorul și jurnalistul Alexandru Popescu. Participanții vor pune în discuție cele două planuri tematice pe care romanul le dezvoltă, respectiv, și două linii de subiect.
Expired
Vă invităm la o întâlnire cu Alexandru Popescu, autorul cărții „Montana”. Activitatea se înscrie în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Expired
Vă invităm la un dialog cu Alexandru Popescu, autorul cărții de debut „Montana”. Activitatea se înscrie în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Expired
Vă invităm la o dicuție despre responsabilitate și iubire cu scriitoarea Cristina Bujor, în baza cărții „Întâmplări cu tâlc”.
Proiectul cultural „Scriitorii pentru Capitală, Capitala pentru scriitori” este organizat de Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova, în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” din Chișinău, cu sprijinul financiar al Direcției generale cultură și patrimoniu cultural al Consiliului Municipal Chișinău.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu