Events

Finalizat
Această discuție tematică este ini iată cu scopul ca participanții să conștientizeze pericolele intoleranței și să înțeleagă sensul „toleranței” ca o virtute care face ca pacea să fie posibilă și care contribuie la înlocuirea culturii războiului cu o cultură a păcii.
Finalizat
În cadrul activității va avea loc un concurs pentru cel mai bun discurs ce va demonstra că profesia aleasă le va permite tinerilor să aibă o carieră de succes și este aleasă după criterii care pot să-i orienteze cu adevărat spre profesia ideală pentru sufletul lor.
Finalizat
Discuție/dezbatere în baza cărții „Hotel California” de Constantin Cheianu, în cadrul Programului Chișinăul Citește 2022.
Finalizat
Discuție tematică pe baza legendei „Mănăstirea Putna”. Participanții proiectului „Cunoaște-l pe Ștefan cel Mare” vor citi și discuta în cadrul activității despre istoria Mănăstirii Putna, care este cea mai importantă ctitorie religioasă a lui Ștefan cel Mare.
Finalizat
Discuția tematică „Curiozități despre natură” va îmbogăți cunoștințele copiilor despre natură, lumea animală și vegetală și va contribui la formarea unei atitudini grijulii față de natură.
Finalizat
Serviciul „Chișinău - oraș misterios” continuă cu tema: „10 curiozități despre Aleea Clasicilor”. Participanții vor fi informați despre complexul sculptural aflat în scuarul Parcului Ștefan cel Mare și Sfânt care este Aleea Clasicilor.
Finalizat
Scopul seminarului este familiarizarea participanților cu domeniul Managementul timpului, necesitatea şi utilitatea lui. Un accent deosebit se va pune pe studierea metodelor de eficientizare a timpului.
Finalizat
Vom stabili cu copiii care sunt regulile de conduită în societate și vom învăța normele de comportament civilizat în cadrul primei activități „Manierați și respectați”.
Finalizat
Discuție despre evenimentele de importanță națională ce au avut loc în urmă cu trei decenii.
Finalizat
Discuție tematică în baza lecturii poeziilor din capitolul „O furnică în bibliotecă”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu