Events

Urmeaza
Discuția tematică în baza operei „Temă pentru acasă” de Nicolae Dabija, scoate în evidență valorile umane, stările emoționale, situații complexe din viață.
Finalizat
Discuția tematică va prezenta elementele-componente referitoare la serviciile specializate de urgență: pompieri, poliția, ambulanța.
Ziua de 1 aprilie este recunoscută ca Ziua Umorului sau a Păcălelilor în majoritatea țărilor lumii. Invităm copiii la o discuție online despre originea acestui obicei și despre cei mai renumiți umoriști din țară.
Finalizat
Activitate de educație patriotică, despre devotamentul față de țară și curajul eroilor care au luptat pentru integritatea și independența Republicii Moldova în anul 1992.
Finalizat
Serviciul „Siguranța pe internet” propune un curs de lecții despre eticheta online și siguranța în mediul virtual.
Finalizat
În cadrul activității se va discuta despre istoricul, tradițiile și obiceiurile sărbătorii -Dragobetele.
Finalizat
Discuția tematică „Dragobete, sărbătoarea dragostei moștenită din strămoși” scoate în evidență valoarea tradițiilor și obiceiurilor românești. 
Finalizat
În cadrul ativității se vor discuta aspecte ale temei de actualitate: Educația mediatică. Cyberbullying.
Finalizat
Discuție tematică despre utilizarea, oportunitățile, riscurile, practicile de siguranță privind Internetul.
Finalizat
Discuția tematică se va axa pe descrierea complexității Holocaustului în istoria contemporană prin prisma valorilor general -umane pentru formarea comportamentului tolerant. Activitatea se va desfășura extramuros, în cadrul Liceului Teoretic „C. Sibirschi
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu