Events

Finalizat
Приобретение навыков конвертирования аудио-видео материалов в нужный формат.
Finalizat
Приобретение навыков создания поздравительной открытки.
Finalizat
La finele cursului, copiii vor avea capacitatea de a construi și a programa de sinestătător un robot.
Finalizat
В ходе инструктажа пользователь ознакомится с электронным каталогом Муниципальной Bиблиотеки „B.P. Hasdeu” и приобретет практические навыки поиска нужной литературы.
Finalizat
La această instruire, participanții vor afla cum se poate verifica online statutul de persoană asigurată în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, înregistrarea la medicul de familie, precum și modalitatea de descărcare a certificatului Covid.
Finalizat
Cursul de educație digitală dezvoltă abilitățile de căutare și descărcare a articolelor științifice juridice.
Finalizat
La acest curs, toți participanții vor dobândi competențe de accesare, căutare, navigare și descărcare de fișiere din bazele de date juridice.
Finalizat
La această instruire, participanții vor afla despre modalitatea de depunere online a cererii pentru stabilirea indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii și a indemnizaţiei paternale, precum și a cererii de reexaminare a pensiei pentru stagiul de cotizare realizat după stabilirea pensiei.
Finalizat
В ходе инструктажа пользователь приобретет практические навыки работы с документами Word/Libre Ofice.
Finalizat
Cursul de educație digitală „3+ modalități online de transmitere a fișierelor” oferă instruiri de transmitere a fișierelor de volum mare prin intermediul poștei electronice.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu