Events

Finalizat
Instruirile în domeniul roboticii şi programării continuă cu: Mișcarea robotului în perimetrul pătrat. Copiii vor face cunoștință cu lumea captivantă a tehnologiilor noi: robotică și programare.
Finalizat
Copiii își vor dezvolta competențele digitale prin aplicații educaționale și distractive în formă de jocuri. Este un mod ușor și eficient de a învăța bazele programării cu ajutorul aplicațiilor și tutorialelor interactive.
Finalizat
Serviciul propune un curs de patru lecții axat pe crearea poveștilor digitale. Astfel copiii vor învăța să-și creeze propria poveste inspirată din realitate și să o transpună în format digital.
Finalizat
În cadrul instruirii copiii vor învăța despre mișcări, imagini și sunete cu ajutorul programării.
Finalizat
În cadrul trainingului copiii vor învăța să salveze povestea digitală în format mp4, avi. Postarea filmulețului pe Youtube și expedierea link-ului la destinațiile dorite.
Finalizat
Copiii vor face cunoștință cu lumea captivantă a tehnologiilor noi: robotică și programare.
Finalizat
Instruirile în domeniul roboticii şi programării continuă, copiii vor face cunoștință cu senzorul Gyro și vor programa robotul.
Finalizat
Copiii își vor dezvolta competențele digitale prin aplicații educaționale și distractive în formă de jocuri.
Finalizat
În cadrul cursului de robotică copii vor învăța prin joc programarea, construirea roboților și a diverselor mecanisme, folosind piese, senzori și motoare.
Finalizat
Un serviciu perfect pentru a învăța programarea, iar metoda de învățare este una activă, prin practică constantă.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu