Events

Finalizat
Discuție tematică în baza cărții „Spionul lui Eminescu” de Spiridon Vangheli. Participanții se vor transporta în lumea virtuală a lui Spiridon Vangheli și vor discuta despre atitudinea lor faţă de diferite situaţii și vor învăţa să discearnă esențialul de secundar.
Finalizat
Participanții vor aborda subiecte ce țin de emoțiile autumnale și care sunt concepute pentru a sensibiliza și a conștientiza puterea cuvintelor puse în versuri a celui mai frumos anotimp.
Finalizat
Discuție tematică în cadrul clubului de lectură în baza cărții „Copacul dorințelor” scrisă de Katherine Applegate. Participanții vor discuta despre importanța visurilor și a dorințelor oamenilor, indiferent de vârstă.
Finalizat
O lectură publică despre poeta rusă din secolul al XIX-lea Zinaida Ghippius. Lector: Svetlana Afanasiu, membră a clubului iubitorilor de carte „Открытая книга”.
Finalizat
Vizionare de film "Русский театр в жизни Кишинева" autor Anatolii Labunschii - Maestru popular al Republicii Moldova.
Finalizat
În cadrul evenimentului vor fi puse în discuție ideile stoice, valoroase și în timpurile actuale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Culturală Noua Acropolă Moldova.
Finalizat
Recital de poezie „În memoriam Alexe Rău” în omagiul celui care a fost Alexe Rău - o prezenţă notorie în cultura naţională, cu realizări remarcabile în domeniul biblioteconomiei, culturii şi filozofiei.
Finalizat
Discuție/dezbatere pe marginea romanului „Omul – amfibie” de Aleksandr Beleaev. Cartea este propusă spre lectură în cadrul concursului „Bătălia cărților” pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani.
Finalizat
În cadrul activității, vom elogia printr-un un recital poetic dedicat cea mai scumpă ființe din lume - mama.
Finalizat
Discuție tematică axată pe romanul „Universul știe” de Erin Entrada Kelly. Participanții vor fi cu siguranță captivați de romanul lui Kelly, care are ceva pentru fiecare: umor, acceptare de sine, familie și un sfârșit profetic.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu