Events

Expired
În cadrul clubului de lectură „Tainele cărții” va avea loc lansarea cărții „Ale vieții cărări, așchii de timp” de autoarea Zinaida Ambroci.
Expired
În incinta Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi”, la 30 iunie, ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Clubului de lectură „Tainele cărții” cu genericul „Sânziene, cap de vară”. La ședință este invitată Raisa Osadcii, cercetător științific, etnolog.
Expired
Час чтения в лицее им. „Петру Мовилэ” в начальных классах: Сказки и рассказы Виталия Бианки о природе и о животных. Проводит час чтения зав. секцией беллетристики Н. Руссева.
Expired
La 1 februarie, în incinta Bibliotecii de Arte, vom realiza activități consacrate lecturii în contextul Ziulei Internaționale a Cititului Împreună, care se marchează anual pe întreg mapamondul. Invităm toți doritorii să participe la acest act cultural, care va începe la ora 11:30 în sălile de bibliotecă.
Expired
Discuția tematică dedicată poetului Mihai Eminescu se va desfășura în cadrul clubului de lectură „Pe aripile poeziei”. Participanții clubului își vor deschide sufletul citind cele mai frumoase poeme din creația poetului, apoi vor dezvălui impactul poeziei asupra fiecăruia.
Expired
Discuție tematică axată pe romanul „Universul știe” de Erin Entrada Kelly. În cadrul ședinței clubului se va discuta despre o poveste iscusită cu protagoniști îndrăzneți, care la un moment dat se pierd în univers.
Expired
Discuție tematică în baza cărții „Spionul lui Eminescu” de Spiridon Vangheli. Participanții se vor transporta în lumea virtuală a lui Spiridon Vangheli și vor discuta despre atitudinea lor faţă de diferite situaţii și vor învăţa să discearnă esențialul de secundar.
Expired
Participanții vor aborda subiecte ce țin de emoțiile autumnale și care sunt concepute pentru a sensibiliza și a conștientiza puterea cuvintelor puse în versuri a celui mai frumos anotimp.
Expired
Discuție tematică în cadrul clubului de lectură în baza cărții „Copacul dorințelor” scrisă de Katherine Applegate. Participanții vor discuta despre importanța visurilor și a dorințelor oamenilor, indiferent de vârstă.
Expired
În cadrul evenimentului vor fi puse în discuție ideile stoice, valoroase și în timpurile actuale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Culturală Noua Acropolă Moldova.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu