Events

Finalizat
Întâlnire în cadrul clubul "Открытая книга" - aflat la a 890-a sesiune, este dedicată celor două subiecte : 1. În memoria președintelui clubului Eugeniu Rojco 2. În memoria poetului rus A. C. Pushkin.
Finalizat
Lectură publică „Экклезиаст-парафраз книг Соломона ”. Lector: Ludmila Bondarenco, membră a clubului iubitorilor de carte „Открытая книга”.
Finalizat
O lectură publică despre poeta rusă din secolul al XIX-lea Zinaida Ghippius. Lector: Svetlana Afanasiu, membră a clubului iubitorilor de carte „Открытая книга”.
Finalizat
Vizionare de film "Русский театр в жизни Кишинева" autor Anatolii Labunschii - Maestru popular al Republicii Moldova.
Finalizat
În cadrul evenimentului vor fi puse în discuție ideile stoice, valoroase și în timpurile actuale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Culturală Noua Acropolă Moldova.
Finalizat
Recital de poezie „În memoriam Alexe Rău” în omagiul celui care a fost Alexe Rău - o prezenţă notorie în cultura naţională, cu realizări remarcabile în domeniul biblioteconomiei, culturii şi filozofiei.
Finalizat
Discuție/dezbatere pe marginea romanului „Omul – amfibie” de Aleksandr Beleaev. Cartea este propusă spre lectură în cadrul concursului „Bătălia cărților” pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani.
Finalizat
În cadrul activității, vom elogia printr-un un recital poetic dedicat cea mai scumpă ființe din lume - mama.
Finalizat
Discuție tematică axată pe romanul „Universul știe” de Erin Entrada Kelly. Participanții vor fi cu siguranță captivați de romanul lui Kelly, care are ceva pentru fiecare: umor, acceptare de sine, familie și un sfârșit profetic.
Finalizat
Membrii Clubului literar sunt bibliotecari, scriitori, editori din Târgoviște (România) și din Chișinău, uniți în proiecte comune cărturărești. Clubul literar își propune să amplifice frumusețea și importanța podurilor de cărți dintre cele două centre de cultură românească.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu