Events

Expired
Conferința literară în baza cărții Montana, autor Alexandru Popescu, în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” se va desfășura în format mixt. Link de acces: https://meet.google.com/oto-qjik-gsh
Expired
Vă invităm la întâlnirea cu scriitoarea Cristina Bujor, autoarea cărții „Întâmplări cu tâlc” (3. Despre Responsabilitate, 4. Despre Iubire). Vor participa elevii claselor a III-a, Liceul Teoretic „Columna”.
Expired
В рамках программы ”Chișinăul citește” сети Муниципальной библиотеки Б.П. Хашдеу состоится встреча членов Союза писателей РМ им. А.С. Пушкина. Тема встречи: книга "Любовь и проклятие", автор член СП России, руководитель городского клуба книголюбов "Universul" Анатолий Лабунский.
Expired
Romanul reprezintă istoria noastră basarabeană, trauma noastră geopolitică ca popor, ca spațiu mental și cultural.
Expired
Vă invităm la o întâlnire cu Alexandru Popescu, autorul cărții „Montana”. Activitatea se înscrie în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Expired
Vă invităm la un dialog cu Alexandru Popescu, autorul cărții de debut „Montana”. Activitatea se înscrie în cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Expired
Vă invităm la o dicuție despre responsabilitate și iubire cu scriitoarea Cristina Bujor, în baza cărții „Întâmplări cu tâlc”.
Vă invităm la o întâlnire cu Cristina Bujor, autoarea cărții ,,Întâmplări cu tâlc: Despre responsabilitate; Despre iubire”.
Vă invităm la întâlnirea cu scriitoarea Cristina Bujor să punem în discuție cartea „Întâmplări cu tâlc: 3. Despre responsabilitate. 4. Despre iubire”, inclusă în programul de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Expired
În cadrul activității, vom discuta și analiza mesajul cărții „Întâmplări cu tâlc”, volum inclus în programul de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XX-a.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu