Events

Finalizat
Direcția Generală pentru protecția drepturilor copilului, Primăria municipiului Chișinău, serviciul social „Asistență personală”, în parteneriat cu Filiala de Arte „Tudor Arghezi” a BM „B.P. Hasdeu” organizează o activitate instructiv-educativă pentru beneficiari în contextul sărbătorilor de iarnă,un master-class cu genericul „O surpriză de Anul Nou”.
Finalizat
Participanții la atelierul de creație vor învăța să gândească creativ și să-și folosească imaginația la confecționarea lucrărilor de artă.
Finalizat
Instruirile în arta macrameului continuă cu învățarea și exersarea fixării firelor pe bază cu ansa pe față și pe dos, extinsă, inegală etc. Participanții serviciului vor învăța nodul zigzag din două fire și vor afla despre semnificațiile metaforice și lingvistice ale acestuia.
Finalizat
Serviciul „Fantezie” continuă instruirile în arta macrameului cu un atelier de creație axat pe învățarea și exersarea nodurilor și ornamentelor principale.
Finalizat
REDESCOPERIM BIBLIOTECA PRIN PICTURĂ. Copiii vor învăța să picteze împreună cu ARCADIE GHEȚU, pictor și RODICA GHEȚU, învățătoare clasele primare. Atelierul va avea loc în cadrul Programului estival „Provocarea Verii„ 2022.
Finalizat
Descoperă biblioteca prin caricaturi. Copiii vor învăța să facă benzi desenate împreună cu OCTAVIAN CUROȘU, caricaturist. Atelierul va avea loc în cadrul Programului estival „Provocarea Verii” 2022.
Finalizat
Ghidați de echipa de bibliotecari și voluntari micuții vor învăța să-și expună emoțiile prin artă, lectură și creație, participând la: Ateliere de pictură și desen; Oră de lectură „Lectură fără frontiere”; Facepainting ; Activități distractive; Surprize dulci.
Finalizat
Echipa CA Eminescu împreună cu studenții facultății de Arhitectură și Urbanism, organizează un workshop dedicat Zilei Bibliotecarului.
Finalizat
Atelierul de creație „Crearea unui buchet de lalele” face parte din cadrul serviciului „Micii Genii”.
Finalizat
Atelierul de creație din cadrul serviciului „Fantezie” se va axa pe învățarea nodului Zigzag.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu