Events

Finalizat
Echipa CA Eminescu împreună cu studenții facultății de Arhitectură și Urbanism, organizează un workshop dedicat Zilei Bibliotecarului.
Finalizat
Atelierul de creație „Crearea unui buchet de lalele” face parte din cadrul serviciului „Micii Genii”.
Finalizat
Atelierul de creație din cadrul serviciului „Fantezie” se va axa pe învățarea nodului Zigzag.
Finalizat
MasterClass-ul este bazat pe crearea unui semn de carte, confecționat cu elemente originale utilizând hârtia colorată, cleiul, foarfeca. Prin realizarea semnelor de carte, copiii își vor dezvolta simțul practic, estetic și potențialul creativ.
Finalizat
Activitatea face parte din cadrul proiectului „Educația ecologică” și propune participanților să sorteze hainele pe care nu le mai poartă și să le dea o nouă viață.
Finalizat
În cadrul serviciului „Fantezie” va avea loc un atelier de creație cu scopul de a confecționa „Un mărțișor de pace pentru fiecare”, cu ocazia venirii primăverii, când se marchează sărbătoarea Mărțișorului – simbolul alb-roșu al schimbării și renașterii.
Finalizat
În cadrul proiectului „Educație ecologică” se va pune în discuție istoria și beneficiile florii de cameră „Crinul-păcii” (Spathiphyllum).
Finalizat
Atelier de creație cu genericul „Confecționarea unei torbe/rucsac ecologic” va cultiva copiilor dragostea față de mediul înconjurător. Copiii vor învăța cum să protejeze planeta de deșeuri și vor conștientiza necesitatea unui mediu curat și prietenos.
Finalizat
Atelierul de creație „Confecționarea unui suport pentru stilouri” din cadrul Serviciului „Micii Genii ” se bazează pe realizarea unui suport util pentru ustensilele de scris. Participanții își vor dezvolta atât abilități de motricitate a mâinilor cât și imaginația.
Finalizat
La acest atelier copiii vor confecționa o ciupercă-mozaic din hârtie colorată, având posibilitatea să-și dezvolte abilități de motricitate fină a mâinilor, folosind tehnica mozaicului - arta de a fixa bucăți mici din același material formând un ornament asamblat artistic.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu