Events

Finalizat
În cadrul alelierului de creație participanții vor învăța să confecționeze o felicitare de Paști pentru bunici, prin aplicații digitale. Evenimentul este organizat de CA Eminescu și studenții Universității Tehnice a Moldovei. Participă elevii LT Traian și Școala-Grădiniță nr. 90.
Urmeaza
Copiii vor confecționa cu multă dibăcie și fantezie decorațiuni de Paști din diverse materiale creative, care vor servi ca decor excelent pentru Sărbătorile Pascale.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului „Făurașii”. Activitatea continuă cu confecționarea buburuzei din hârtie colorată.
Finalizat
Activitatea va contribui la formarea abilităților și deprinderilor de lucru manual folosind hârtia colorată și alte materiale creative.
Finalizat
În cadrul acestei activități copiii vor confecționa un evantai din hârtie colorată și vor afla informații utile despre istoria evantaiului.
Finalizat
Copiii vor realiza cu ajutorul hârtiei colorate felicitări deosebite pentru mame, un cadou excelent de Ziua Mamei.
Finalizat
Atelierul de creație reprezintă o activitate educativ-recreativă pentru stimularea imaginației având la dispoziție diverse materiale.
Finalizat
Copiii vor confecționa mărțișoare din hârtie colorată pentru decor sau în calitate de prezent unei persoanei dragi.
Finalizat
Ştiaţi, dragi prieteni, că în fiecare an pe 17 februarie, sărbătorim Ziua Bunătăţii Spontane? Această zi îndeamnă oamenii să facă fapte bune, fără să aştepte ceva în schimb. În cadrul atelierului de creație „De mână cu creativitatea” vom realiza flori originale și le vom dărui trecătorilor din preajma bibliotecii.
Finalizat
Copiii vor învaţă să confecţioneze semne de carte originale și frumoase, cu elemente de creativitate.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu