Events

Finalizat
Дни славянской письменности и культуры: в клубе любителей декоративно-прикладного искусства - Фантазия, библиотека приглашает на мастер-класс „Джутовая филигрань”.
Finalizat
În cadrul atelierului de creație, participanții vor confecționa lumânări ecologice parfumate din ceară de soia. Parfumul plăcut, atmosfera magică și ideile creative vor fi parte din evenimentul nostru.
Finalizat
În ajunul sărbătorii creștine de Paști, Biblioteca de Arte organizează o întâlnire a beneficiarilor din cadrul Serviciului Social „Asistență personală” DGPDC, moderator Daniela Martin.
Finalizat
Master class de confecționare a păpușilor tradiționale. Invitat special - Nina Djos, meșter popular, membru al Uniunii Meșterilor Populari din Moldova.
Finalizat
În cadrul atelierului de creație, copiii vor confecționa mărțișoare inedite, pentru ei, pe care le vor purta în luna martie, pentru cei dragi din familie și prieteni.
Finalizat
Direcția Generală pentru protecția drepturilor copilului, Primăria municipiului Chișinău, serviciul social „Asistență personală”, în parteneriat cu Filiala de Arte „Tudor Arghezi” a BM „B.P. Hasdeu” organizează o activitate instructiv-educativă pentru beneficiari în contextul sărbătorilor de iarnă,un master-class cu genericul „O surpriză de Anul Nou”.
Finalizat
Participanții la atelierul de creație vor învăța să gândească creativ și să-și folosească imaginația la confecționarea lucrărilor de artă.
Finalizat
Instruirile în arta macrameului continuă cu învățarea și exersarea fixării firelor pe bază cu ansa pe față și pe dos, extinsă, inegală etc. Participanții serviciului vor învăța nodul zigzag din două fire și vor afla despre semnificațiile metaforice și lingvistice ale acestuia.
Finalizat
Serviciul „Fantezie” continuă instruirile în arta macrameului cu un atelier de creație axat pe învățarea și exersarea nodurilor și ornamentelor principale.
Finalizat
REDESCOPERIM BIBLIOTECA PRIN PICTURĂ. Copiii vor învăța să picteze împreună cu ARCADIE GHEȚU, pictor și RODICA GHEȚU, învățătoare clasele primare. Atelierul va avea loc în cadrul Programului estival „Provocarea Verii„ 2022.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu