Events

Finalizat
Лекция „Музей истории Молдовы” состоится в „Клубе любителей истории Кишинева”. Руководитель клуба Владимир Тарнакин.
Finalizat
O excursie "Вдоль реки Бык" în cadrul clubul "Клуб любителей Кишинева".
Finalizat
Organizatorii Cenaclului Republica vă așteaptă la un maraton poetic. Invitații noștri: Veronica Ștefăneț; Artur Cojocaru; Iraida Darmancev; Silvia Goteanschii; Dumitru Fanfarov; Victor Țvetov; Alexandru Vakulovski; Moni Stănilă.
Finalizat
Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu elevii LT „Rambam”. Vom pune accent pe importanța protecției naturii și mediului înconjurător.
Finalizat
Lectură publică dedicată marelui savant rus M. Lomonosov. Activitatea va avea loc în incinta LT „Dimitrie Cantemir”
Finalizat
În cadrul lectorium „Personalități celebre” se va desfășura un curs de lecții predat de Svetlana Lojchina, bibliotecară la filiala „M. Lomonosov”. Lectura publică se va desfășura extramuros la liceul ”D. Cantemir” cu elevii din clasele V și VI, tema lecții “М....
Finalizat
În cadrul Programului de lectură „Chișinăul citește” , elevii Gimnaziului nr. 42, vor avea posibilitatea să discute cu Claudia Partole, autoarea cărții „Fraierul”.
Finalizat
Activitatea are scopul de a sensibiliza opinia publică şi de a sublinia importanţa familiei în societate.
Recital de poezie dedicat marelui poet Grigore Vieru. Activitatea se va desfășura în parteneriat cu CCC „Convorbitorul”.
Finalizat
Activitatea va informa și sensibiliza copiii cu privire la pericolul traficului de ființe umane, riscurile și consecințele acestui fenomen.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu