Events

Spectacol literar- artistic
Finalizat
Cititorii bibliotecii au ales să zică „Adio, clase primare!” în Casa Cărții, punând la dispoziția noastră un spectacol literar-muzical despre cuvânt, cărți, școală și recreația mare. Evenimentul vine la pachet cu multă voie bună, distracție și urări de bine pentru o nouă treaptă pe care o vor urma.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
„E VREMEA COLINDELOR” – spectacol literar-muzical cu participarea Ansamblului „Cununița” de la Școala de Arte „Valeriu Poleakov”, condus de profesoara și interpreta Oxana MARDARI. Programul artistic va include colinde tradiționale, precum și colinde și piese de Crăciun semnate de compozitorul Vlad MIRCOS, profesor de discipline muzical-teoretice la Școala de Arte „Valeriu Poleakov” din Chișinău.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Clubul literar Miercurea pe la... Chindia. Spectacol literar artistic în baza volumului "Cartea mea cea mai gustoasă" de Iulian Filip. Vor participa elevii clasei a II-a "B", învăţătoare Veronica Manole şi elevii clasei II-a "C", învăţătoare Carolina Locoman.
Finalizat
Direcția Generală pentru protecția drepturilor copilului, Primăria municipiului Chișinău, serviciul social „Asistență personală”, în parteneriat cu Filiala de Arte „Tudor Arghezi” a BM „B.P. Hasdeu” organizează o activitate instructiv-educativă pentru beneficiari în contextul sărbătorilor de iarnă,un master-class cu genericul „O surpriză de Anul Nou”.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Elevii Gimnaziului „Nicolae Costin” din capitală, discipoli ai pedagogului de actorie Angela Cărăuș, artistă emerită, vor prezenta spectacolul „Meșterul Manole”, după balada omonimă, creație a geniului popular.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
În ajun de sfintele sărbători, Vă invităm la spectacolul literar-artistic „Lumină din lumină răsare”, susținut de Ansamblul „Cununița”, conducător artistic Oxana Mardari, Școala de Arte „Valeriu Poleakov”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu