Events

Urmeaza
В рамках клуба „Открытая книга” о поэзии А. Жемчужникова расскажет Н. Науменко, кинодокументалист С. Иванов представит авторские фильмы.
Urmeaza
Вечер в мартовской литературно-музыкальной гостиной „Элегия”. Участники: солисты Национальной Оперы, поэты и музыкальные исполнители, ведущая
Finalizat
De Ziua Internațională a Poeziei, Biblioteca de Arte organizează un recital de poezie care va fi însoțit de muzică vocală, interpretată de studenții de la Catedra de Management Artistic și Culturologie, AMTAP.
Finalizat
Любители поэзии и музыки приглашаются на литературно- музыкальный вечер "Современная женская поэзия" с участием поэтов, писателей и музыкантов Кишинева
Finalizat
Vă invităm la o nouă întâlnire cu poetul, traducătorul și editorul Constantin Dragomir. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Instituția Publică Liceul Teoretic Sportiv nr. 2 și va oferi copiilor prilejul de a-l cunoaște mai îndeaproape pe scriitor și de a dialoga în baza cărților sale.
Finalizat
Встречу ведет Нина Джос, руководитель Арт-клуба „Вдохновение” и Литературного клуба „Самородок”.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
La data de 14 februarie se împlinesc 88 de ani la nașterea poetului român Grigore Vieru. Ziua de comemorare coincide cu Ziua Națională a Lecturii. În acest context, elevii claselor gimnaziale de la LT „Miguel de Cervantes Saavedra” vor prezenta un spectacol - matineu literar și muzical cu genericul „Reaprinde-ți candela” pentru Grigore Vieru.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
În cadrul Zilei Naționale a Culurii, copiii de la CCCT „Andrieș” vă invită la un spectacol literar-artistic cu genericul „Scriitorii basarabeni în cântece și versuri”. Evenimentul se va desfășura extramuros, la CCCT „Andrieș”.
Finalizat
Встреча в клубе авторской песни „Товарищ гитара”. Приглашаются члены клуба и любители авторской поэзии и музыки. Руководитель клуба: Юлиан Киркин.
Finalizat
La acest eveniment, desfășurat în parteneriat cu Uniunea Internațională a Oamenilor de Creație, vor participa oameni de creație: poeți, pictori, scriitori, critici literari ș.a.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu