Events

Finalizat
Vă invităm la vernisarea expoziției cu genericul „Cântece cu gura închisă" a maestrului Anatol Danilișin, artist plastic moldovean. Vizitând expoziţia maestrului, veți avea parte de o călătorie fascinantă în spaţiu şi timp, în galaxii şi lumi misterioase pline de culoare.
Finalizat
Vernisajul „Peisaje și portrete în pictura lui Dimitrie Peicev” va contribui la dezvoltarea culturii generale și a gustului artistic în rândul tinerei genrații.
Finalizat
Invităm doritorii la vernisajul „Diversitatea prin expresii” a artistului plastic Ion Jabinschi.
Finalizat
Prezentarea expoziției INSPIRAȚII LITERARE, lucrări în acuarelă, executate de Cucu Cassandra și Prodan Carina, elevele LAAP „Igor Vieru”.
Finalizat
Atelier în tehnica acuarelei organizat de studenții Facultății „Urbanism și Arhitectură”, UTM.
Finalizat
Vernisarea expoziției de pictură „Картины рожденные в тишине” de Angela Alcaz.
Master-class „Pictăm cu acuarela” cu Alex Jangă și Andreea Jangă (tineri plasticieni).
Finalizat
Filmul oferă informații despre personalitățile marcante, originare din Chișinău, care ne-au dus faima peste hotarele tării.
Finalizat
„Măștile cu caracter” ale maestrului Mihai Șeremet, au o autentică valoare artistică. „Amatorii de frumos în urât”, vorba autorului, sunt așteptați pentru a privi după și prin masca eroului imortalizat.
Atelierul de creație „Confecționarea măștilor pentru sărbători” te îndeamnă șă explorezi domeniul vast al artei și creativității.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu