Events

Finalizat
Ştiaţi, dragi prieteni, că în fiecare an pe 17 februarie, sărbătorim Ziua Bunătăţii Spontane? Această zi îndeamnă oamenii să facă fapte bune, fără să aştepte ceva în schimb. În cadrul atelierului de creație „De mână cu creativitatea” vom realiza flori originale și le vom dărui trecătorilor din preajma bibliotecii.
Finalizat
Copiii vor învaţă să confecţioneze semne de carte originale și frumoase, cu elemente de creativitate.
Finalizat
Folosind tehnica origami, copiii vor realiza cei mai originali fulgușori din hârtie, care se vor regăsi în expoziția de lucrări finalizate.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului: Creăm motanul din povestea „Motanul încălțat”.
Finalizat
Semne de carte amuzante și variat colorate, se vor confecționa în cadrul atelierului de creație.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului: Creăm câinele din povestea „Câinele şi pisica”. Se vor propune activități care contribuie la dezvoltarea imaginației și dezvoltă dexterități de lucru manual.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului: Creăm cocoșul din povestea „Punguța cu doi bani”.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului: Creăm broasca din povestea „Prințul fermecat”.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber în cadrul atelierului: Creăm iepurașul din povestea „Alice în Ţara Minunilor”.
Finalizat
Educația prin creație reprezintă o alternativă artistică de petrecere a timpului liber pentru fiecare copil.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu