Events

Urmeaza
Cu prilejul Zilei Internaționale a Cititului Împreună, Vă invităm la o întâlnire cu poeții: Serghei MASLOBROD, Svetlana VAKAROVA, Larisa COROPCIANU, Evghenia PERMEACOVA și Liudmila KULIKOVA.
Finalizat
Dragi prieteni, utilizatori ai bibliotecii „Transilvania”, vă invităm cu drag la o întălnire de suflet cu poetul, dramaturgul, prozatorul şi folcloristul Iulian Filip.
Finalizat
Activitatea reprezintă o veselă discuție despre Crăciun, Anul Nou, Moș Crăciun, Alba-ca-Zăpada și alte personaje ce țin de aceste luminoase și magice sărbători, care sunt cele mai iubite și așteptate de către copii.
Finalizat
Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, Vă invită în sala cu coloane a Bibliotecii Centrale, la evenimentul de lansare a volumelor: „Grigore Tinică: cu inima în palmă” şi „Nucărenii” de Tudor Ţopa.
Finalizat
Atelierul de lectură, dedicat ”Poveștii de iarnă” de Serghei Kozlov, are ca scop de a educa la copii plăcerea de a asculta lecturi literare, de a dezvolta comunicabilitatea, inteligența, imaginația și de a cultiva dragostea făță de natură.
Finalizat
Vă invităm la o dublă lansare de carte de poezii şi CD „Nu-s o fată ca oricare” de Camelia Florecu.
Finalizat
Invitat special: scriitorul și poetul Iurie Bojoncă. Participanții vor cunoaște opera scriitorului de la debut până la cea mai recentă carte, ieșită proaspăt de sub tipar.
Finalizat
Biblioteca „Transilvania” Vă invită la o întâlnire de suflet cu scriitoarea Claudia Partole. Subiectul întâlnirii se va axa pe discuțiile asupra cărților „Fraierul” și „Rebela”.
Finalizat
În revista „Arbori și aripi” veți descoperi publicitatea cărților preferate, împărtășirea experiențolor de succes, care sunt direct proporționale cu lecturile de calitate, ceea ce înalță, oferă libertate, zbor continuu.
Finalizat
a 27 noiembrie se împlinesc 137 ani de la nașterea scriitorului Liviu Rebreanu, romancier, dramaturg și academician roman. Cu acest prilej activitatea se va desfășura pe marginea romanului „Ciuleandra”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu