Events

Finalizat
В рамках клуба «Открытая книга» будет проведена лекция члена клуба Мазнева М.Г. «Новые факты об А.С. Пушкине».
Finalizat
Лекция состоится в «Клубе любителей истории Кишинева» для участников клуба. Проводит лекцию Элина Болгарина, НБРМ. Место проведения мероприятия - Национальная Библиотека Республики Молдова.
Finalizat
«Пушкинский марафон - осень 2022» в рамках услуги «Пушкинский лекторий» включает в себя лекции, беседы об А.С. Пушкине и его творчестве, выставки книг и рисунков, чтение стихов поэта и другие мероприятия.
Finalizat
Lecția publică „Маньеризм как стиль в искусстве” este susținută de Ludmila Culicova, critic de artă.
Finalizat
Invităm doritorii la lecția publică: Efigii eminesciene, manifestare omagială cu ocazia aniversării a 133 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu. Evenimentul va fi moderat de acad. Mihai Cimpoi, director onorific al CA Eminescu.
Finalizat
Evenimentul va fi prezentat de specialistul Ștefan Sofronovici și difuzat live pe pagina de Facebook a filialei CA Eminescu.
Finalizat
Filiala de Arte „Tudor Arghezi” organizează o întâlnire cu dr. hab Ion Gagim în cadrul unei lecții publice. Tema de discuție va fi despre muzică, semnificația, importanța și înțelegerea ei.
Finalizat
De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, echipa CA Eminescu organizează o lecție publică cu elevii de la Școala Primară nr. 90, cu genericul „Mai siguri și uniți pe Internet”.
De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, echipa CA Eminescu organizează o lecție publică cu elevii de la Gimnaziul Galata, genericul fiind „Siguranța pe Internet”.
Finalizat
De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, echipa CA Eminescu organizează o lecție publică cu elevii de la Gimnaziul Nicolae Haralampie Costin, genericul fiind „Împreună pentru un internet mai bun”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu