Events

Finalizat
Lecția publică „Маньеризм как стиль в искусстве” este susținută de Ludmila Culicova, critic de artă.
Finalizat
Invităm doritorii la lecția publică: Efigii eminesciene, manifestare omagială cu ocazia aniversării a 133 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu. Evenimentul va fi moderat de acad. Mihai Cimpoi, director onorific al CA Eminescu.
Finalizat
Evenimentul va fi prezentat de specialistul Ștefan Sofronovici și difuzat live pe pagina de Facebook a filialei CA Eminescu.
Finalizat
Filiala de Arte „Tudor Arghezi” organizează o întâlnire cu dr. hab Ion Gagim în cadrul unei lecții publice. Tema de discuție va fi despre muzică, semnificația, importanța și înțelegerea ei.
Finalizat
De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, echipa CA Eminescu organizează o lecție publică cu elevii de la Școala Primară nr. 90, cu genericul „Mai siguri și uniți pe Internet”.
De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, echipa CA Eminescu organizează o lecție publică cu elevii de la Gimnaziul Galata, genericul fiind „Siguranța pe Internet”.
Finalizat
De Ziua Internațională a Siguranței pe Internet, echipa CA Eminescu organizează o lecție publică cu elevii de la Gimnaziul Nicolae Haralampie Costin, genericul fiind „Împreună pentru un internet mai bun”.
Finalizat
Activitate desfășurată în cadrul serviciului "Călătoria literară".
Finalizat
Invităm doritorii la o lecție publică In memoriam: Alexandru Hâjdeu, condusă de Ștefan Sofronovici, specialist CA Eminescu.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Un program cultural-artistic în aer liber/spațiu deschis în Scuarul Centrului Academic Internațional Eminescu, dedicat Sărbătorii Naționale „Limba noastră cea română”. Evenimentul va începe cu depuneri de flori, urmat de un spectacol literar-muzical, prezentare de expoziții tematice, etc.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu