Events

Finalizat
Ghidați de echipa de bibliotecari și voluntari micuții vor învăța să-și expună emoțiile prin artă, lectură și creație, participând la: Ateliere de pictură și desen; Oră de lectură „Lectură fără frontiere”; Facepainting ; Activități distractive; Surprize dulci.
Finalizat
Biblioteca „Hristo Botev” desfășoară Programul educațional „În drum spre casă” dedicat copiilor de vârstă școlară mică. Programul urmărește scopul de a dezvolta rezistența și de a ajuta copiii să depășească diferite situații periculoase ce se pot întâmpla în stradă.
Finalizat
Activitatea este desfășurată în cadrul Programului educațional „Drumul spre casă” și este destinată copiilor de vârstă școlară mică. Scopul discuției este de a dezvolta rezistența, de a cultiva deprinderi comportamentale pentru a putea depăși diferite situații de risc ce pot apărea în diverse medii sociale.
Finalizat
Micii pietoni vor cunoaște care este importanța semaforului pentru circulația rutieră, vor numi culorile semaforului și rolul lor.
Finalizat
În cadrul programului educațional „Drumul spre casă”, Biblioteca „Hristo Botev” va organiza o discuție tematică cu scopul de a ajuta elevii să se simtă liberi și în siguranță în stradă.
Finalizat
În cadrul instruirii se va pune în discuție conceptul media cu cele trei înțelesuri: ansamblul de tehnici care produc și transmit instantaneu mesaje, totalitatea mesajelor create și a organizațiilor care produc sau abordează aceste mesaje.
Finalizat
Cursul de limba engleză este predat de voluntarul Robert Moșanu, elev în clasa IX-a în cadrul LT „Spiru Haret”.
Finalizat
La activitate se vor folosi metode ludice pentru dezvoltarea limbajului, evidențierea comportamentul adecvat, evaluarea cunoștințelor acumulate.
Finalizat
Elevii vor identifica obiceiurile și datinile de Anul Nou, importanța acestora, schimbările survenite în natură, jocurile și sporturile de iarnă.
Finalizat
Biblioteca „Hristo Botev” desfășoară Programul educațional „Drumul spre casă” dedicat copiilor de vârstă școlară mică.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu