Events

Urmeaza
În cadrul instruirilor, copii vor învăța prin joc programarea, construirea roboților și a diferitor mecanisme folosind piese, diferiți senzori, motoare. Pe lângă competențele digitale, copiii își dezvolta creativitatea și abilitățile inginerești.
Urmeaza
Регистрация в электронной почте и приобретение практических навыков ее использования.
Finalizat
Приобретение практических навыков в создании / переименовании папок или файлов.
Finalizat
Serviciul „Connect Plus” propune utilizatorilor un curs de instruire în care vor studia funcțiile de bază ale tabletei și telefoanelor mobile.
Finalizat
Curs susținut în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică. Instruirea se desfășoară online, prin intermediul platformei Zoom.
Finalizat
Oferim instruire despre modalitatea de depunere online a cererii pentru stabilirea indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii și a indemnizaţiei paternale, precum și a cererii de reexaminare a pensiei pentru stagiul de cotizare realizat după stabilirea pensiei.
Finalizat
Un serviciu creat pentru familiarizarea utilizatorilor cu modalitățile de căutare a unui loc de muncă: crearea CV-ului pe diverse platforme online, precum și accesarea site-urilor ce dețin informații despre posturi de muncă accesibile.
Finalizat
Participanții vor viziona un spot video cu scopul de a memora rolul semaforului pentru pietoni. Ei vor învăța semnificația culorilor semaforului, cum trebuie să traverseze strada și de ce nu trebuie să alerge pe carosabil.
Finalizat
Participantele vor învăța cum să scape de incertitudine și stima de sine scăzută, ulterior vor fi antrenate într-un atelier gastronomic consfințit prin tradiția sărbătorilor de iarnă.
Finalizat
Cursul de e-servicii este destinat persoanelor care doresc să formeze propriul cabinet electronic pentru a stoca acte și informații personale.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu