Events

Finalizat
În program vor derula cântece folclorice, urături, un scurt istoric al sărbătorii creștine Sfântul Vasile. Invitați speciali: naistul Vasile Iovu, academicianul Vasile Căpățână, cărturarul Vasile Malanețchi, cercetătărul Vasile Chiseliță, pictorul Vasile Didâc, lectorul Vasile Fotescu ș.a.
Finalizat
Eveniment organizat cu prilejul Zilei Naționale a Actorului. Invitații speciali ai evenimentului sunt personalități teatrale notorii precum Paulina Zavtoni, Constantin Haret, Artiști ai Poporului, actori de la teatrele „Satiricus” și Ginta Latină.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Invităm toți doritorii la un spectacol muzical dedicat Zilei Naționale a României, cu invitați speciali: Ofelia Garanguș, cântăreață de muzică populară, Buzău, România și ansamblul folcloric Bujorenii din Bujor, Hâncești.
Finalizat
Timpul va deveni valoros prin întâlnirea cu Maria Mocanu – cântăreața de muzică folk și populară, Artistă a Poporului, cercetător științific în domeniul folclorului și etnografiei, realizatoare de emisiuni la mai multe posturi de radio și TV.
Lectura publică ne oferă un bun prilej de a descoperi rolul și importanța măștii tradiționale în viața de zi cu zi.
Finalizat
Amatorii de folclor sunt invitați la o lecție publică, pentru a afla care sunt cele mai frumoase tradiții și obiceiuri de Crăciun.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Amatorii de folclor vor avea parte de un program bogat de colinde și cântece de iarnă.
Finalizat
O nouă oportunitate de a aprecia armonia cântecului și melodicitatea limbii, pornind de la audierea legendei ”Povestea privighetorii”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu