Events

Finalizat
În cadrul ședinței clubului pe interese „Socrate” se va discuta despre managementul și valorificarea sinelui pentru obținerea unor realizări mărețe.
Prelegerea publică „Istoria Filosofiei Renașterii” face parte din proiectul ZIF2022 și este dedicată Zilei Internaționale a Filosofiei.
Finalizat
În cadrul seminarului, participanţii vor medita asupra celor studiate la subiectul „Programele conştiinţei în dezvoltarea personală”, vor înţelege mai profund influenţa lor asupra propriului comportament şi strategiile relaţiilor cu lumea.
Finalizat
În cadrul clubului „Vârsta de aur” se va discuta despre unul din cele mai puternice sentimente cu cea mai intensă trăire pe care o cunoaște omul.
Finalizat
Scopul seminarului este familiarizarea utilizatorilor cu următorul concept contemporan: Eu - concepţia personalităţii.
Finalizat
Activitatea va fi moderată de Igor Fonari, doctor în filozofie, psiholog.
Finalizat
În cadrul evenimentului vor fi puse în discuție ideile stoice, valoroase și în timpurile actuale. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Culturală Noua Acropolă Moldova.
Finalizat
Fenomenul gândirii critice contemporane, importanta, avantajele cunoaşterii şi folosirii gândirii critice în viaţa cotidiană sunt subiectele ce vor fi discutate în cadrul trainingului. Cursul va fi moderat de Igor Fonari, doctor în filozofie, psiholog.
Finalizat
Lecție susținută de Igor Fonari, doctor în filozofie, psiholog, în cadrul clubului pe interese pentru femei „Zebrele”.
Finalizat
Participanţii se vor familiariza cu metoda socratică şi tehnicile realizării principiului: Cunoaște-te pe tine însuţi.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu