Events

Finalizat
В рамках услуги „Итальянский язык для начинающих” в библиотеке проводятся курсы для изучения грамматики и разговорной речи. Ведет занятия заведующая отделом беллетристики Наталья Руссева.
Finalizat
În cadrul serviciului „Limba română pentru începători” vom continua să studiem limba română alături de Alexei Axan, profesor cu experiență al Casei Limbii Române „Nichita Stănescu”.
Finalizat
În cadrul serviciului „Limba română pentru începători” vom continua să studiem limba română alături de Viorica Şendrea, profesoară cu experiență a Casei Limbii Române „Nichita Stănescu”.
Finalizat
Serviciul Connect Plus propune utilizatorilor un curs de instruire în care vor studia funcțiile de bază ale tabletei și telefoanelor mobile.
Finalizat
Atelier de lectură bazat pe cartea „Minunea!” scrisă de R. J. Palacio. Copiii vor aborda subiecte precum: empatia, compasiunea, înțelegerea și acceptarea diferențelor și bullying-ul.
Finalizat
Vă invităm la o întâlnire cu scriitorul Alexandru Popescu. Se va pune în discuție romanul inclus în Programul de lectură „Chișinăul citește” - „Montana”, care reprezintă debutul literar de succes al autorului.
Finalizat
Dialog cu directorul Școlii Profesionale nr. 3, Dorin Brânză. Discuția este dedicată Zilei Internaționale a Familiei și se va axa pe legătura dintre educația profesională și consolidarea relațiilor de familie.
Finalizat
Instruirea va informa participanții cum să recunoască și contracareze manipularea. Instruirea va fi oferită de Natalia Ghimpu, specialist principal, secția „Biblioteconomie și științele informării”, BNM.
Finalizat
Întâlnirea cu scriitorul Val Butnaru va avea loc la Biblioteca „Hristo Botev” cu participarea elevilor de la Colegiul Național de Comerț al ASEM și de la Liceul Teoretic „George Meniuc”. Se va discuta despre activitatea literară variată a scriitorului, debutul literar și cartea „Patimile după Iov”.
Biblioteca „Maramureș” Vă invită la o întâlnire de suflet cu scriitorul, publicistul si dramaturgul Val Butnaru, autorul cărții ,,Patimile după Iov”. Evenimentul se înscrie în cadrul Programului de lectură ,,Chișinăul citește”, ed. a XX-a.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu