Events

Finalizat
Activitatea se înscrie în proiectul internațional „Cartea - clipe cu sCLIPici”, axat pe colaborarea dinte instituțiile de învățământ și instituțiile culturale din țară și de peste hotare.
Finalizat
Vom discuta despre importanţa limbii în viaţa unui popor, măreţia şi frumuseţea limbii române, demnitatea și unitatea neamului.
Finalizat
În cadrul serviciului „Limba engleză pentru începători” vom continua să studiem limba engleză alături de Veronica Oleinic, profesoară cu experiență și voluntar activ al bibliotecii „M. Lomonosov”.
Finalizat
În cadrul serviciului „Filmul dezvoltativ”, participanții vor viziona și discuta despre conceptul de lege a atracției reflectat în filmul „Secretul” de Rhonda Byrne.
Finalizat
Serviciul „Connect Plus” propune utilizatorilor un curs de instruire în care vor studia funcțiile de bază ale tabletei și telefoanelor mobile.
Finalizat
Activitatea se va desfășura în incinta bibliotecii sub bagheta voluntarei Hanna Pysana.
Finalizat
Vizionarea filmului „Mănâncă. Roagă-te. Iubește”. Pelicula este produsă de Columbia Pictures, SUA, în regia lui Ryan Murphy (2010), după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Elizabeth Gilbert.
Finalizat
Copacul banilor are și o altă denumire „Arborele de Jad”. Ora informativă se va axa pe istoria și beneficiile acestei plante.
Finalizat
Мелодрама британских кинематографистов вышла на экраны в 1997 году и является экранизацией романа классика английской литературы Томаса Гарди. Жизненная и душевная история из второй половины XIX века не оставит равнодушными сердца киноманов.
Finalizat
Vă invităm la o întâlnire de suflet cu scriitorul Vasile Romanciuc, să desfășurăm o discuție pe marginea volumului de poezii ,,Toate întâmplările se prefac în cuvinte”. La eveniment vor participa elevii de la Școala Primară Grădinița nr. 88.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu