Events

Finalizat
Întălnirea cu scriitorul Titus Știrbu este o modalitate perfectă de a cunoaște poeziile pline de umor și haz ale poetului.
Finalizat
Vom stabili cu copiii care sunt regulile de conduită în societate și vom învăța normele de comportament civilizat în cadrul primei activități „Manierați și respectați”.
Finalizat
Лекция состоится в «Клубе любителей истории Кишинева» для участников клуба. Проводит лекцию Элина Болгарина, НБРМ. Место проведения мероприятия - Национальная Библиотека Республики Молдова.
Finalizat
În incinta Filialei de Arte „Tudor Arghezi” va avea loc o întâlnire de suflet cu compozitorul Eugen Doga. Evenimentul este organizat în contextul anului 2022, declarat Anul Cultural Eugen Doga.
Finalizat
La finele cursului, copiii vor avea capacitatea de a construi și a programa de sinestătător un robot.
Finalizat
Activitatea se înscrie în proiectul internațional „Cartea - clipe cu sCLIPici”, axat pe colaborarea dinte instituțiile de învățământ și instituțiile culturale din țară și de peste hotare.
Spectacol literar- artistic
Finalizat
Spectacolul „Floare divină, Limba Română" dedicat Limbii Române, reunește într-un singur glas, cele mai frumoase poezii ale literaturii române, evocând faptele de glorie ale înaintaşilor şi nenumăratele frumuseţi ale ţării și limbii române.
Finalizat
Participanții vor afla despre importanța respectării unor reguli pentru siguranța lor în locurile preferate de joacă. Instruirea are ca scop planificarea și construirea spațiului de joacă care impune responsabilitate si atenție pentru dezvoltarea și socializarea copiilor.
Finalizat
În cadrul Programului estival „Provocarea verii 2022” Biblioteca „Hristo Botev” organizează o întâlnire cu scriitorul Nicolae Rusu. Se va pune în discuție activitatea literară a scriitorului.
Finalizat
Copii vor avea posibilitatea de a cunoaște poeziile pline de umor și haz ale poetului, vor recita și vor discuta împreună cu scriitorul.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu