Events

Urmeaza
În cadrul instruirilor, copii vor învăța prin joc programarea, construirea roboților și a diferitor mecanisme folosind piese, diferiți senzori, motoare. Pe lângă competențele digitale, copiii își dezvolta creativitatea și abilitățile inginerești.
Finalizat
Prin acest serviciu ne-am propus sa familiarizăm elevii cu norme simple, practice și utile în educația financiară.
Finalizat
Dragi prieteni, utilizatori ai bibliotecii „Transilvania”, vă invităm cu drag la o întălnire de suflet cu poetul, dramaturgul, prozatorul şi folcloristul Iulian Filip.
Finalizat
Ora de lectură în baza cărții „Mauș vrea să fugă de acasă” de Rouzanna Baghdasaryan va pune în discuție emoțiile și sentimentele copiilor, precum și cele ale adulților, faptul că suntem toți parte a unei familii, grija de alte persoane și sentimentul de apartenență.
Finalizat
Împreună cu Victoria Fonari, participanții vor descoperi în detalii cui i se potrivește și cine poate îmbrățișa meseria de scriitor.
Finalizat
Participanții vor viziona un spot video cu scopul de a memora rolul semaforului pentru pietoni. Ei vor învăța semnificația culorilor semaforului, cum trebuie să traverseze strada și de ce nu trebuie să alerge pe carosabil.
Finalizat
Instruirile cu privire la bunele maniere continuă cu tema: „Cum să ne comportăm la evenimente festive”. Participanții vor învăța cum să se comporte la astfel de evenimente care sunt un prilej de bucurie pentru a petrece timpul plăcut și a rememora clipe frumoase trăite împreună.
Finalizat
Activitatea reprezintă o veselă discuție despre Crăciun, Anul Nou, Moș Crăciun, Alba-ca-Zăpada și alte personaje ce țin de aceste luminoase și magice sărbători, care sunt cele mai iubite și așteptate de către copii.
Finalizat
Atelierul de lectură, dedicat ”Poveștii de iarnă” de Serghei Kozlov, are ca scop de a educa la copii plăcerea de a asculta lecturi literare, de a dezvolta comunicabilitatea, inteligența, imaginația și de a cultiva dragostea făță de natură.
Finalizat
Participanții serviciului „Bunele maniere”vor fi elevii clasei IV-a „D” de la liceul „Iulia Hasdeu”
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu