Events

Finalizat
Povestioarele din cartea „Întâmplări cu tâlc” de Cristina Bujor , prin diferite situații trăite de cățelul Tărcuș, pisoiul Zorba și alte personaje, învață copiii să fie toleranți, binevoitori, curajoși, prieteni fideli, să fie atenți unul față de altul și cei din jur, să-și corecteze greșelile la timp, să-și gestioneze emoțiile ș.a.
Finalizat
În cadrul atelierului de lectură vom intra în lumea basmelor lecturând și discutând basmul popular ucrainean „Vulpișoara, Motanul, Ursul, Lupul și Mistrețul”, în susținerea copiilor ucraineni, care ne învață că pentru a evita pericolul trebuie să fim isteți și îndrăzneți.
Finalizat
Cartea „Întâmplări cu tâlc” de Cristina Bujor tratează lumea emoțiilor, relațiilor dintre animale, oameni și natură, prin diverse situații trăite de motanul Zorba și cățelul Tărcuș și alte personaje, oferind copiilor lecții prețioase de viață.
Finalizat
În cadrul evenimentului se va pune în discuție cartea scriitoarei „Întâmplări cu tâlc”, inclusă în Programul de lectură „Chișinăul citește 2023” pentru categoria de vârstă „Copii”.
Finalizat
În ajunul sărbătorii creștine de Paști, Biblioteca de Arte organizează o întâlnire a beneficiarilor din cadrul Serviciului Social „Asistență personală” DGPDC, moderator Daniela Martin.
Finalizat
Discuția tematică „Plaiul meu natal” are menirea de a cultiva la copii dragostea față de plaiul natal.
„Cine, cine a venit” de Claudia Partole , o carte frumoasă pentru cei mici. Autoarea propune micului cititor poeme inedite și jucăușe, însoțite de o ilustrație cuceritoare.
Finalizat
Copiii vor cunoaște cum să se asigure, că diferențele dintre ei nu creează prejudecăți sau teamă, astfel încât să învețe din cea mai fragedă vârstă să abordeze diferențele ca niște oportunități și ca o parte frumoasă a vieții
Finalizat
Micii cititori vor urmări experiențele prin care trec eroii și, astfel, vor învăța toleranța, bunăvoința, curajul, fidelitatea, integrându-se mai ușor în comunitate.
Finalizat
„Povestea cu mătura noastră” de Octav Pancu-Iași explică elevilor cum pot deosebi lenea de hărnicie, cum e mai corect să facă alegerea unei profesii pentru viitor. Activitatea este organizată de Biblioteca „Hristo Botev” în incinta LT „Mihail Sadoveanu”.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu