Events

Finalizat
Copacul banilor are și o altă denumire „Arborele de Jad”. Ora informativă se va axa pe istoria și beneficiile acestei plante.
Finalizat
Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu elevii LT „Rambam”. Vom pune accent pe importanța protecției naturii și mediului înconjurător.
Finalizat
Cele mai importante acţiuni în acest sens sunt: reducerea poluării, protejarea și conservarea resurselor de apă, reducerea efectelor negative ale inundațiilor și secetelor, vom discuta cadrul Serviciulul „Eco responsabil”.
Finalizat
Participanții vor afla despre compoziția complexă a plantei, care conține o serie de vitamine, minerale, enzime și aminoacizi care mențin tonusul bun al organismului.
Finalizat
Activitatea face parte din cadrul proiectului „Educația ecologică” și propune participanților să sorteze hainele pe care nu le mai poartă și să le dea o nouă viață.
Finalizat
La eveniment vor fi prezenți Doru Petruți, director general IMAS, Anatolie Prohnițchi, vice-președinte al Partidului Ecologic ș.a.
Finalizat
Atelier de creație cu genericul „Confecționarea unei torbe/rucsac ecologic” va cultiva copiilor dragostea față de mediul înconjurător. Copiii vor învăța cum să protejeze planeta de deșeuri și vor conștientiza necesitatea unui mediu curat și prietenos.
Finalizat
Acest serviciu vizează familiarizarea cu norme simple, practice și utile de comportament responsabil față de mediul înconjurător.
Finalizat
Atelier de creație cu genericul „Confecționarea unei torbe/rucsac ecologic” propune participanților să sorteze hainele pe care nu le mai poartă și să le ofere o nouă viață.
Cauta evenimente
Catalogul electronic al Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu